Saloanele high-life, cu stilisti de renume, prezinta mai multe garantii pentru reusita unei coafuri, dar au si preturi pe masura.» Cu acestea concureaza saloanele mai mici si chiar cele din cartiere, mult mai accesibile ca preturi, dar unde lucreaza adesea stilisti tineri si ambitiosi.

CRITERII A) Stil B) Tendinte C) Pret D) Servicii E) Spatiu si dotareIn Bucuresti exista peste 100 de saloane de coafura, de la cele din centrele de infrumusetare din marile hotelurila coaforurile de la scara blocului.

Diferentele de pret dintre coaforurile de cartier si cele de top sunt chiar mai mari decat diferentele de maiestrie dintre ele. Cu toate acestea, majoritatea femeilor prefera inca sa frecventeze saloanele scumpe decat sa riste o coafura esuata. Ambele categorii de businessuri o duc insa bine, iar pentru a prinde un loc trebuie sa faceti o rezervare cu mai multe zile inainte. Dintre garantiile oferite de saloanele de top, in afara de calitatea produselor si a echipamentelor, sunt importante stagiile de specializare in strainatate prin care trec stilistii – oricat talent ar avea un hairstylist, liniile moderne se invata cel mai bine la scolile de renume din domeniu.

Un stilist priceput va sti nu numai sa reproduca o forma anume, dar va va spune si daca aceasta se potriveste figurii dumneavoastra.

Integral in Romania libera