Ascuns sub camunflajul unui BMW Seria 7, prototipul din imagine este un model entry level Rolls Royce – dezvoltat sub numele de cod RR 4. Presa internationala a numit proiectul “baby” Phantom. odata iesita de pe linia de productie masina va umple veriga lipsa dintre cel mai scump model BMW si cel mai ieftin model Rolls.

"Baby" Phantom va fi construit cu o serie din componentele viitoarei generatii de BMW seria 7, dar va fi considerabil mai lung decat acesta. Pe de alta parte masina in patru usi va avea o serie de elemente de design preluate de la fratele mai mare Phantom, dar in comparatie cu acesta va fi mai scurt si mai apropiat de sol. Debutul modelului de serie prefigurat acum de RR 4 este asteptat inainte de sfarsitul acestei decade.

Rolls-ul de mici dimensiuni se pare ca va avea sub capota un propulsor V12 de 6.0 litri care va dezlantui 440 de CP. Ulterior aparitiei sale masina va putea beneficia si o versiune de motor diesel. Pretul de vanzare este estimat undeva intre 200.000 si 300.000 euro.

StiriAuto.ro