La doar cateva zile dupa ce presa auto a sugerat ca Ford isi doreste un remake pentru coupe-ul Capri, au aparut si fotografii cu un posibilul concept care poate preceda modelul de serie. Capri Mk4 ar putea ajunge pe piata pana in 2012, insa daca luam in discutie iminenta patrundere in showroom-uri a modelului concurent de la Volkswagen, Scirocco, este posibil ca Ford sa se grabeasca.

Masina prezenta in imagini este posibil sa fie prezentata in “carne si oase” la salonul auto de la Frankfurt din toamna anului viitor. Design-ul exterior este influentat de linia “Kinetic” sub care sunt create acum masinile Ford, dar imprumuta si o parte din caracterul Conceptului Giugiaro Mustang – in special la partea posterioara.

Noul Capri poate sa beneficieze chiar de noua platforma cu tractiune pe puntea spate de care Ford vorbeste in ultima vreme. Intr-o atare formula Capri ar fi foarte aproape de un “mussle” car american si ar eclipsa cel putin la capitolul imagine rivalul Scirocco. Pana atunci, ar fi mai onest sa gandim viitorul Capri drept un coupe puternic cu tractiune pe puntea fata sau integrala la care Ford va asorta o cutie in 6 sau 7 trepte.

Mai mult in StiriAuto.ro