Prin pachetele medicale pentru top-manageri companiile urmaresc fiecare aspect al sanatatii angajatilor valorosi - de la nutritie pana la operatii chirurgicale complexe

Echilibrul mental al angajatului, mentinut cu sedinte de management al stresului, fizioterapie si ajutorul psihologului

Top-managerul, acea persoana care prin competentele sale aduce profituri uriase marilor companii, a incetat de mult sa mai fie tratat ca un simplu angajat. Marile corporatii, care si-au deschis filiale si la noi in tara, se dau acum peste cap ca angajatii lor de top sa dispuna de tot confortul psihic si fizic posibil, asta, bineinteles, pentru a le crea premisele unei maxime eficiente in munca. In jurul acestei preocupari a corporatiilor, s-au dezvoltat afaceri in sine, intretinerea angajatului valoros aducand profituri serioase celor ce se ocupa de asta.

Pe langa beneficiile elementare de care se bucura un top-manager (masina, casa), compania are grija ca acesta sa nu clacheze in urma orelor prelungite de munca, oferindu-i consiliere psihologica, daca are nevoie, abonament la sala de fitness sau la salonul de masaj, nutritionistul propriu, ca sa nu fie stanjenit de problemele fizice pe care le aduce un program incarcat. Iar, daca problema este grava, cei mai buni medici de la cele mai bune clinici private ii stau la dispozitie, gata sa-l puna cat mai repede pe picioare.

Integral in Gandul