Daca ne calificam, BCR da bonus de 3% la depozitul "Suporter EURO 2008". Banca Comerciala Romana (BCR) va oferi pentru suporterii de la Euro 2008 un depozit structurat cu optiuni "Suporter EURO 2008" care beneficiaza de o dobanda de baza de 9,14% pe an, fixa pe perioada de existenta a depozitului. Pe langa aceasta, BCR acorda un bonus de 3% pe an in plus fata de dobanda anuala de 9,14% pe an pentru toata perioada de existenta a depozitului, daca echipa Romaniei ajunge in sferturile de finala ale Campionatului European de Fotbal EURO 2008, scrie Ziarul Financiar.

Commerzbank si Dresdner se afla intr-un stadiu avansat al discutiilor de fuziune.Commerzbank si Dresdner se afla in discutii avansate legate de o eventuala fuziune, ce ar uni doua dintre cele mai mari banci din Germania, a declarat vineri o sursa din cadrul consiliului de supraveghere Commerzbank, scrie Business Standard.

„Luis Vuitton“ si-a luat geamantanul inapoi. Intre balbaielile autoritatilor si intentia pompierilor de a muta statuia, firma s-a hotarat sa coboare cufarul de pe soclu. Scandalul a culminat joi seara, cand un cetatean hotarat a infipt toporul in musamaua geamantanului si a asezat o coroana mortuara la baza lui, scrie Evenimentul Zilei.

BMW: intre Concept CS si Seria 7 coupe. Conceptul CS, prezentat cu ceva vreme in urma de BMW, ar putea fi un concurent de temut pentru viitorul Porsche Panamera, cat si pentru Aston Martin Rapide. Designul semnat Chris Bangle afiseaza linii puternice si suprafete sculptate. CS are un profil dominat de capota alungita, pavilionul coborat spre spate si proportiile tipice unui coupe. Aspectul sportiv este accentuat de liniile laterale fluide, specifice modelelor supersport, scrie AutoNews.

Litoralul romanesc ii asteapta pe turisti cu preturi duble fata de 1 mai. Si in acest sezon , statiunea Mamaia este cea mai cautata de turisti. Cei care vor alege sa-si petreaca vacanta la un hotel de trei stele, pentru o noapte de cazare cu mic dejun inclus vor plati intre 75 si 90 de lei, incepand din a doua jumatate a acestei luni. Turistii care vor sa se cazeze tot in Mamaia, dar la un hotel de patru stele, vor trebui sa cheltuiasca in jur de 700 de lei pentru un sejur de sase nopti si pana la 1.171 de lei in plin sezon, scrie Financiarul.

Cresterea salariala din Romania, pe locul trei din Europa. Cu o crestere de 19,6% in primul trimestru, Romania este depasita doar de Letonia si de Lituania in topul european al celor mai semnificative majorari ale costului fortei de munca, scrie Cotidianul.

Avocati de top: NNDKP, lider la cifra de afaceri, Tuca Zbarcea&Asociatii, la profit. Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) este liderul pietei de profil din Romania, cu o cifra de afaceri de 12,62 mil. euro in 2007, in vreme ce Tuca Zbarcea&Asociatii domina topul dupa profit brut, potrivit revistei Avocati de Top (7,18 mil. euro), scrie DailyBusiness.ro.

Moody’s: Romania este ambitioasa daca vrea sa treaca la euro in timp ce reformele economice stagneaza. Romania ar putea sa adopte euro la momentul stabilit de autoritatile de la Bucuresti, respectiv 2014, insa trecerea la moneda unica este un proces din ce in ce mai ambitios tinand cont ca reformele necesare acestui pas nu au fost implementate inca, sustine agentia de rating Moody’s in cadrul unui raport, scrie Gandul.

OPEC a coborat estimarile legate de cererea mondiala de petrol pentru a treia oara in acest an. Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol (OPEC) a coborat vineri previziunile cu privire la cresterea cererii de petrol la nivel mondial in 2008, pentru a treia oara in acest an, acesta fiind cel mai recent semn ca preturile record determina incetinirea consumului, scrie Business Standard.

Starbucks, in gari si aeroporturi. Lantul de cafenele Starbucks si compania SSP, liderul pietei de retail alimentar, vor deschide, in urmatorii trei ani, 150 de noi cafenele in Franta, Germania si Marea Britanie. Strategia vizeaza consolidarea pozitiei pe piata europeana, dupa ce compania a inregistrat scaderi in SUA, scrie Evenimentul Zilei.