V-ati intrebat cum ar putea arata cele mai scumpe sandale din lume? Se pare ca acestea sunt denumite Crocodile Sandals si sunt facute din piele de crocodil, fiind create de designerii Christian Louboutin si L'Wren Scott, unii dintre cei mai cunoscuti la Hollywood.

Dupa ce a creat cel mai scump iPod din lume, bijutierul Thomad Heyerdahl s-a gandit sa lanseze o pereche de casti audio pe masura sa. Astfel a creat castile iDiamond care au fost lansate in bijuteriile Selfridges din Londra. Acestea sunt facute din aur masiv de 18 karate si sunt incrustate cu 204 diamante de 1,64 karate.

Cele mai bune sampanii trebuie baute din cupe la fel de scumpe si luxoase. Asa au gandit si detinatorii unui magazine de bijuterii care au creat ceea ce ei numesc “cele mai scumpe cupe de sampanie”. Acestea valoreaza 400.000 de dolari si sunt incrustate cu 1.700 de dimante albe si roz.

Nici un alt telefon nu a fost mai asteptat in acest an decat noul model iPhone de la Apple. Insa adevarata surpriza a fost un model incrustat cu un diamant in valoare de 39.600 de dolari, creat de bijutierii de la casa Amosu, din Londra.