In cadrul proiectului MP Business Angels, oamenii de afaceri Gabriel Mardarasevici si Bogdan Pitigoi plaseaza 250.000 de euro in afacerea unui student de la Drept de 20 de ani.

Gabriel Mardarasevici si Bogdan Pitigoi au batut palma cu un student in anul II din Iasi pentru a-i finanta ideea de afaceri. Razvan Antohie va avea la dispozitie suma de 250.000 euro, bani pe care ii va investi dupa cum sustine in publicitate de tip outdoor. Proiectul de business apartinind ieseanului de 20 de ani a fost ales din cele 20 de planuri de afaceri strinse de cei doi oameni de afaceri in cadrul proiectului MP Business Angels.

Acesta presupune ca ideile cele mai bune de a porni o afacere sa fie sustinute, din punct de vedere financiar, de actionarul grupului de firme Tester - Bogdan Pitigoi, respectiv de unul dintre managerii Ness Romania - Gabriel Mardarasevici.

"Afacerea propusa de mine consta intr-o firma de publicitate de tip outdoor cu ajutorul careia vom monta initial cinci ecrane cu leduri in zona Moldovei, urmind ca pe viitor sa ne extindem si la nivel national. Panourile de spoturi publicitare vor fi de mari dimensiuni, de ordinul a 20 de metri patrati fiecare", a declarat ieri Razvan Antohie, studentul in anul II la Facultatea de Drept de la Universitatea "Al.I. Cuza", care i-a convins pe cei doi oameni de afaceri ca ideea sa va avea rezultatele scontate.

"Investitia ar putea fi recuperata intr-un interval de un an sau un an jumatate. La nivelul regiunii exista potentiali clienti firme mari care isi pot permite sa plateasca publicitate", a specificat Antohie in calitate de administrator al societatii nou infiintate.

Integral in Ziarul de Iasi