Biroul din Romania al gigantului de consultanta Ernst&Young (E&Y) se integreaza, alaturi de alte 20 de tari, intr-o noua structura subregionala, denumita E&Y Central and South-East Europe (EY CSE), intr-un proiect de reorganizare, la nivel global, al firmei. Noul managing partener al regiunii, Christos Glavanis, explica, intr-un interviu exclusiv pentru Business Standard, de ce Romania este o piata importanta pentru Ernst&Young.

“In cadrul noii regiuni a Europei Centrale si de Sud-Est, Romania este o piata importanta pentru noi, atat datorita ritmului de crestere, cat si datorita oportunitatilor pe care le ofera”, a declarat pentru Business Standard Christos Glavanis, noul managing partner al EY CSE, cel care a condus, pana acum, subregiunea Europei de Sud-Est.

Daca vechea subregiune cuprindea, alaturi de Romania, doar alte noua tari - Grecia, Turcia, Albania, Bulgaria, Serbia, Cipru, Malta, Moldova, Macedonia, acum, Christos Glavanis va conduce birourile din 21 de tari, printre care se afla si alte piete importante, precum cele din Cehia, Polonia si Ungaria.

Integral in Business Standard