O noua versiune a lui Bugatti Veyron va fi dezvaluita pe 17 august la editia din acest an a Concursului de Eleganta de la Pebble Beach, California. Este vorba de noul Veyron Targa, model care a fost confirmat in luna aprilie de oficialii Bugatti dupa aparitia a numeroase zvonuri in presa de specialitate.

Noul Bugatti Veyron Targa va avea un acoperis din material dur complet detasabil deoarece nu s-a putut gasi un spatiu de depozitare suficient de mare in partea din spate a masinii, acest lucru datorandu-se imensului motor W16 de 8.0 litri cu patru turbine. De asemenea, noul Bugatti va beneficia de o ranforsare a caroseriei pentru a asigura siguranta maxima pasagerilor sai.

Bugatti va construi noul Veyron Targa in doar 80 de exemplare, productia urmand sa debuteze din 2009. Ineditul supercar va costa cu cel putin 170.000 euro mai mult decat versiunea normala a lui Veyron. Se pare ca acesta varianta va reprezenta incheierea productiei celebrului model cu 1001 CP, urmand sa deschida drumul unui model complet nou al celor de la Bugatti.

Integral in Automarket