Atunci cand capacitatea de stocare a PC-ului nu va mai multumeste, puteti salva datele pe dispozitive externe sau pe internet . Desi capacitatea de stocare de pe computerele personale de azi este destul de generoasa - de cateva sute de GB cel mai des sau ajunge chiar si la 1TB (1.000 GB), exista solutii de stocare externa pentru cei care au nevoie de si mai mult spatiu. Variantele sunt multiple.

Datele suplimentare pot fi stocate pe hard diskuri externe, pe memory stick-uri de mare capacitate, pe discuri Blu-ray sau pe internet. Sa-ti mai adaugi un hard disk la computerul de birou nu este un lucru dificil si nici preturile nu sunt mari, insa la laptopuri lucrurile sunt mai dificile, deoarece schimbarea dispozitivului de stocare este o practica rara. Astfel, avantajele stocarii externe sunt mari.

Datele salvate pe internet pot fi accesate de pe orice computer conectat la mediul on-line. Tot de pe orice PC pot fi accesate si datele stocate pe un USB Flash Drive de mare capacitate sau pe un disc Blu-ray. Mai mult, acestea ofera si avantajul portabilitatii, deoarece pot fi transportate cu usurinta in geanta.

Integral in EVZ.