RCS&RDS, unul din cei mai mari operatori de pe piata locala telecom, va inregistra in acest an afaceri de 700 mil. dolari, in crestere cu 40% fata de anul trecut, estimeaza oficialii companiei.

"Estimam pentru acest an o crestere a veniturilor la 700 de milioane de dolari, cea mai mare parte a veniturilor urmand a fi obtinuta din Romania", a declarat pentru ZF Ovidiu Ghiman, directorul comercial al companiei. El a adaugat ca este dificil de calculat care sunt pietele pe care RCS&RDS inregistreaza cele mai mari rate de crestere.

"Este dificil de spus in care din cele sase tari avem cele mai mari rate de crestere. Cel mai usor de calculat acest lucru este in Romania, unde in mod clar crestem puternic in zonele noi, in care intram abia acum cu servicii", a spus Ghiman. El a mentionat ca prin zone noi acoperite intelege, spre exemplu, atat cartiere din Bucuresti, cat si localitati noi din tara unde RCS&RDS isi dezvolta infrastructura. "Cea mai mare piata pentru serviciile RCS&RDS este Bucuresti", a adaugat el.

Integral in Ziarul Financiar