BMW X6 este o prezenta tot mai consistenta in Bucuresti, la Constanta si pretutindeni in Romania. Masina a nascut controverse inca de la aparitie - din toamna anului trecut la Frankfurt – fiind considerata un SUV atipic. Evident ca specialistii in marketing ai BMW au analizat posibilitatea ca masina sa devina un hit pe o noua nisa de masini off-road super premium, dar este inca prematur sa vorbim de succes.

Pentru a face X6 si mai atractiv si mai exclusivist, divizia M a BMW lucreaza la o varianta “M” X6. Informatia este confirmata chiar de Seful diviziei M de la BMW, Ludwig Willisch. Si odata cu BMW X6 si clasicul BMW X5 se apre ca va fi incoronat cu simbolul sportivitatii bavarez. Ludwig Willisch a declarat ca in aceste zile se afla in teste la Nurburgring cate un prototip M din ambele SUV-uri.

Masinile trebuie sa fie gata pana la sfarsitulanului viitor, iar lansarea lor pe piata va avea loc la scurt timp dupa prezentare.

In Romania, versiunea de baza a BMW X6 costa 56.000 de euro. SUV-ul BMW X6 se evidentiaza prin profilul de coupe si prin faptul ca este conceput sa transporte doar patru adulti.

Integral pe StiriAuto.ro