Cei doi oameni de radio vor realiza emisiunea de dimineata la un nou post al familiei Voiculescu, care va fi lansat in aceasta toamna. Morar si Buzdugan au acceptat aceasta oferta pentru a-si continua colaborarea cu televiziunile grupului Intact.

Ei vor face un matinal al carui nume inca nu este stabilit. In luna iunie, Mihai Morar si Daniel Buzdugan au demisionat de la Radio 21, renuntand la emisiunea „Dimineata De Menta", care era lider de audienta.

Motivul invocat de cuplul „dement" a fost „atmosfera de lucru" din cadrul radioului. Conducerea statiei a considerat, la acea vreme, drept ofensatoare motivatia celor doi la adresa echipei Radio 21. Se vehicula zvonul ca Buzdugan si Morar se aflau atunci in negocieri destul de avansate cu trustul Media Pro. La mijlocul verii, realizatorii nu au dat vreun semn ca se indreapta catre adresa mult discutata.

Ieri, lovitura de teatru! Morar si Buzdugan au semnat cu Intact pentru a realiza un matinal la noul post de radio ce va fi lansat in aceasta toamna.

Integral in Adevarul