Zecile, sutele de comentarii pe care articolele pe tema preturilor le aduna pe internet arata cantitatea imensa de ura care s-a strans impotriva voastra de-a lungul timpului din partea unei intregi generatii! Nu va mai jucati cu declaratiile, ca nu e de joaca!

Gabriel Zamfir, de la UNIM, declara public in vadita batjocura fata de ceea ce se intampla in realitate in piata:

"Preturile la apartamentele si casele noi nu vor scadea mai mult decat sunt acum in targuri. Cine asteapta sa scada piata ca sa cumpere mai ieftin se inseala. Va cumpara mai scump, sau se va duce catre o oferta capcana si-si va lua teapa. Cumparatori, cautati sa cumparati acum, faceti o analiza, sunt suficiente oferte, uitati-va la istoricul firmei, fiti atenti si cumparati", transmite Gabriel Zamfir." - Hotnews

Ce reactie trezesc declaratiile lui Zamfir (una din multele...)?

"de te-as prinde...

ce ti-as mai sifona fata, Zamfire!

Din cauza ca au existat interese s-au dat diverse legi de guverne care te-au ajutat pe tine si pe altii (dupa cum dicta interesul). [...]

Da-te-n mamica ta [...] " - comentariul lui Ovidiu, anonim.

Domnilor "lideri" imobiliari, ar fi bine sa intelegeti ca destul de multi oameni care fac parte din generatia tanara va uraste urasc [mersi Elzorab!] mai rau ca pe Ceausescu. Fiti responsabili in primul rand pentru voi insiva si familiile voastre si nu mai declarati tampenii! Astazi incep sa apara reactii de genul asta pe forumuri (=violenta de limbaj), maine s-ar putea sa va treziti in fata blocului cu cineva "nervos" nu doar din gura, si o palma virtuala sa devina un sanatos sut in fund real.

Spre deosebire de Ceausescu nu va protejeaza nimeni. Nu uitati ca v-ati expus mutrele prin toate ziarele. Case la suprapret nu au cumparat doar tinerii cuminti care prefera sa manance margarina pe paine ca sa-si poata plati rata ci si racketi de la Craiova sau manelisti din Valea Jiului. La o intalnire fata in fata cu asemenea indivizi s-ar putea sa aveti dificultati majore in a le explica notiuni complicate precum cererea solvabila, criza financiara internationala, balon imobiliar, declaratii de marketing.

Chiar asa de iresponsabili ati ajuns, sa nu va mai pese nici de voi?!

Integral in Balonul imobiliar