UPC a inclus serviciul sau de televiziune digitala prin cablu la pachet cu internetul de banda larga si telefonia fixa. In plus, a adaugat in oferta sa un serviciu nou: DVR (prescurtarea de la "Digital Video Recorder") – un prim pas catre televiziunea interactiva. Cine nu doreste un contract isi poate realiza propriul sistem de receptie a programelor prin satelit, chiar si pentru mai multe televizoare.

Tehnologia digital video recorder va da posibilitatea de a inregistra in format digital emisiunile TV preferate, fara a mai avea nevoie de un alt aparat in afara setop-box-ului primit de la operator. Cu o simpla apasare de buton, puteti pune pauza emisiunilor TV, puteti vedea imediat o reluare, derula inainte spre o scena favorita sau observa in detaliu o secventa cu incetinitorul. Puteti, de asemenea, inregistra un episod, un film sau puteti programa DVR-ul sa va inregistreze emisiunea favorita. Acest serviciu este disponibil deocamdata in 25 de orase din tara (printre care nu se numara si Bucurestiul) si este oferit pentru pachetele de servicii triple play (internet, telefonie si televiziune) cele mai scumpe – de 100 si 140 de lei (cu TVA inclus)/ luna. Tariful include 103 canale de televiziune, internet la viteza de pana la 10 Mbps si apeluri telefonice nelimitate si la orice ora, in orice retea fixa, respectiv 109 canale, internet de 20 MBPS si posibilitatea de a apela oricand in orice retea fixa.

Serviciul de televiziune digitala prin cablu este inclus si in pachete mai ieftine, fara facilitatea DVR, al caror tarif lunar pleaca de la 60 de lei (cu TVA) pe luna, pentru 60 de canale, internet la 1 MBPS si apeluri telefonice nelimitate in reteaua UPC. Utilizatorii din Capitala pot beneficia deocamdata numai de abonamentul de 100 de lei (fara DVR).

Si RCS&RDS ofera un serviciu de televiziune digitala prin cablu, insa nu il cumuleaza cu celelalte servicii ale sale de internet si telefonie. Tarifele sunt cuprinse intre 29 de lei (pentru 51 de programe) si 43 de lei (60 de programe).

Integral in Romania Libera