A inceput procesul intentat doctorului Conrad Murray pentru acuzatia de omor involuntar in cazul cantaretului Michael Jackson. Procurorul David Walgren a adus o proba inedita - o fotografie a trupului neinsufletit al megastarului pe fata caruia se vedea o banda adeziva si o inregistrare audio facuta cu o luna inainte de decesul acestuia, anunta Daily Mail.

Trupul neinsufletit al lui Michael JacksonFoto: Reuters

Inregistrarea in care Michael Jackson vorbeste stins si destul de haotic a fost gasita pe telefonul doctorului si este folosita pentru a proba faptul ca Murray cunostea starea proasta a vedetei si in acest caz nu trebuia sa ii mai prescrie medicamente. Concluzia procurorului este Jackson a fost ucis si va incerca sa demonstreze acest lucru pe parcursul procesului.

La randul sau, avocatul acuzatului sustine ca Jackson s-a sinucis luand 8,2 mg de Lorazepam si injectandu-si o doza de Propofol. Michael Jackson ar fi fost frustrat de faptul ca nu putea sa doarma si de faptul ca dr Murray a refuzat sa ii prescrie medicamentele pe care le ceruse. Aproape toata familia Jackson a fost prezenta la tribunal.