N-ai voie sa ratezi aceste fotografii! Acestea sunt femeile cu cei mai mari sani din lume! Sunt visul oricarui barbat care prefera un piept cat mai... generos si pentru care nu exista sani PREA mari. Este vorba despre femeile cu piept urias, care, odata ce au inceput sa-si faca implanturi cu silicon, nu s-au mai putut opri si au ajuns sa aiba niste sani de dimensiuni fabuloase. Fie ca sunt criticate sau admirate, ele au ajuns vedete pe internet. Cancan iti prezinta o colectie a celor mai mari sani din lume.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cel mai spectaculos joc de lumini de Craciun. In asteptarea Craciunului multi oameni isi impodobesc casa cu jocuri de lumini care de care mai spectaculoase, insa un barbat din Statele Unite a transformat aceste decoratiuni intr-o adevarata arta. Un barbat din orasul american Reno (statul Nevada) isi incanta in fiecare an vecinii cu ghirlandele luminoase pe care le monteaza pe casa. In acest an, nu numai ca si-a "imbracat" toata locuinta in becuri colorate, dar a construit si o structura metalica inalta de aproximativ 6 metri pentru a sustine stelute luminoase deasupra casei. Mai mult, jocul de lumini este sincronizat cu ritmul muzicii, anunta Click.

Bunicuta-perversa! O cina banala se transforma in ceva neasteptat! O bunicuta ca oricare alta, cu dintii de lana, cum spune povestea, parul pus pe bigudiuri, se chinuie sa spuna si ea ceva. Iar cand reuseste... ii lasa pe toti masca. O masa obisnuita, in familie, are un final total neasteptat. Lumea voioasa nevoie mare vorbeste, iar bunicuta se ridica in picioare si incepe sa dea cu tacamul in pahar. Da de inteles ca vrea sa tina un toast, dar nimeni nu o baga in seama. Mamaie insa continua sa loveasca paharul pana cand, rudele sale adunate in jurul mesei fac liniste ca sa o asculte. Atunci, batrana, cat e ea de mica si inofensiva, ragaie de se zgaltaie peretii, informeaza Libertatea.

Chinezii au inventat hainele care se curata singure. Doi ingineri chinezi, Mingce Long si Deyong Wu, au creat un invelis chimic care face ca hainele din bumbac sa se curete singure de pete si sa scape de mirosurile neplacute atunci cand sunt expuse la soare, informeaza bbc.co.uk. Oamenii de stiinta de la Universitatea Jiao Tong din Shanghai au acoperit bumbacul cu un strat de azot combinat cu dioxid de titan, o substanta folosita la fabricarea produselor casnice de curatat, care prezinta si alte avantaje: este ieftina, non-toxica si nu dauneaza mediului. In plus, in compozitie au fost adaugate nanoparticule de argint si iod care au rolul de-a accelera procesul de decolorare. Invelisul astfel creat are capacitatea de-a inlatura murdaria atunci cand este expus la lumina. De altfel, pentru a testa eficienta materialului, inginerii chinezi au marcat hainele cu vopsea portocalie si apoi le-au expus la soare. Dupa doua ore, 71% din pete disparusera. In plus, oamenii de stiinta spun ca hainele confectionate din acest material pot fi spalate si uscate fara a le afecta proprietatile speciale, scrie Adevarul.

Cel mai tare cadou pentru orice femeie de Craciun! Esarfa care se face rochie, bluza, cardigan sau fusta. Ce femeie nu si-ar dori un astfel de articol vestimentar? De la caciula, esarfa, rochie, produsul se face si cardigan, fusta, toate in mai multe feluri. Fularul care se transforma vine in ajutorul barbatilor care vor sa scape usor cu cadourile de Mos Craciun. Cu siguranta le-ar usura deciziile multor femei si ar scurta orele petrecute in fata dulapului plin cu haine, anunta Cancan.

Cine a zis ca arabii n-au umor? Uite ce farse mortale au pus la cale anul acesta! Poate ca nu ati auzit vreodata vreun banc arab, dar asta nu inseamna ca musulmanii nu au simtul umorului. Arabii au umor iar uneori sunt amatori de farse aproape mortale. Va prezentam mai jos o selectie a celor mai amuzante (si dureroase) farse puse la cale de arabi, in acest an, informeaza Click.