Fostul lider al Al-Qaida, Osama ben Laden, era o "masina de sex", care se inchidea zile la rand in dormitor cu sotia sa. Detaliile sunt oferite de un reporter care a discutat cu prima sotie a acestuia, Najwa ben Laden, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Intrebata intr-un interviu care era perioada favorita din casatoria ei cu liderul terorist, aceasta a raspuns: "Momentul in care mergeam la culcare".

Najwa a fost prima dintre cele sase sotii ale lui ben Laden si s-a casatorit cu el la varsta de 17 ani. Ei au avut zece copii impreuna, dar au divortat inainte de atacurile din 11 septembrie.

"Omar (fiul ei) a declarat ca atunci cand era copil, Osama venea acasa din Afganistan si o lua pe Najwa in dormitor, de unde nu mai ieseau cu zilele", povesteste reporterul.

Cand Osama ben Laden a fost ucis, el locuia cu trei sotii intr-o vila din Abbottabad in Pakistan, unde militarii americani ar fi gasit plante cu efect de viagra.

"Imi amintesc ziua in care s-a deschis o clinica in Arabia Saudita pentru barbati impotenti, cum coada de masini se intindea pana in capatul celalalt al Riyadului", mai povesteste reporterul.

"Si cei mai multi barbati erau in varsta, si erau preocupati, deoarece a avut patru neveste si spuneau ca nu o pot face decat de doua ori pe zi. Unii dintre acesti barbati erau de 80 de ani".

Reporteul dezvaluie si detalii bizare despre calatoriile prin desert. "Osama avea o idee fixa ca trebuie sa isi duca baietii in desert si sa ii puna sa parcurga distante lungi fara sa le dea apa".

"Dar dupa 1994, dupa ce sauditii i-au inghetat conturile si i-au anulat pasaportul, iar viata i-a fost pusa in pericol, el a devenit si mai paranoic si a decis ca intreaga familie trebuie sa supravietuiasca cu nimic".

Najwa a declarat ca nu crede ca ben Laden era nebun, desi fiul ei i-a spus ca "sufera adeseori de depresie si era foarte tacut".