Protestatarii catre Boc: "Funeriu este arogant". Manifestantii au fost chemati la intalnirea cu premierul abia dupa ce acestia au parasit locul mitingului. "Am plecat pentru ca nu mai avea rost sa stam. Am cerut o discutie cu Emil Boc si daca nu am primit niciun raspuns am hotarat sa plecam. Dar apoi am fost chemati de catre un consilier al prim-ministrului", a precizat Adrian Negoita, presedintele CNSLR Fratia Timis, pentru "Puterea". Discutia dintre sindicalisti si premier a fost scurta, in jur de o jumatate de ora si au fost analizate problemele punctuale cu care se confrunta populatia din Timisoara. Sindicalisti s-au plans premierului si de atitudinea ministrului Invatamantului, Daniel Funeriu, pe care l-au caracterizat ca fiind "o persoana aroganta, care nu ofera raspunsuri concrete niciodata", relateaza Puterea.

Politic ShowFoto: Colaj foto

Antonescu, dator un milion de euro la Fenechiu. Nu numai Mircea Geoana a adus necazuri financiare propriului partid ca fost candidat pre zidential. La liberali, campania lui Crin Antonescu din 2009 a lasat datorii de cel putin 1,5 milioane de euro. Cu un inainte de un alt test electoral, situatia financiara a PNL s-a complicat. Vicepresedintele Relu Fenechiu a recurs la tribunal pentru a-si soma propriul partid sa-i plateasca o restanta de peste 900.000 de euro, veche de aproape trei ani. In lipsa de lichiditati, conducerea va proceda la fel ca in cazul datoriei avute fata de o firma a familiei Voiculescu: reesalonare si plata in rate. Integral in EVZ.

Vadim, calcat in picioare in propriul ziar! "Drum bun...cale batuta...tineretul va saluta!". Tinerii din PRM l-au "torpilat" pe Corneliu Vadim Tudor chiar in propriul ziar de partid, in portavocea Tribunului, "Tricolorul": in 11 scrisori de protest publicate pe site-ul ziarului PRM, Vadim este instiintat ca nu este "STAPAN". Totul a pornit dupa ce Vadim a facut-o pe persoana care posta ziarul pe Internet, Alina Alupoaei, o "obeza obraznica". In replica, ziarul nu a mai aparut joi pe site si Vadim primind un ultimatum in Tricolorul: daca nu-si retrage cuvintele, Tricolorul nu mai apare pe internet. Vadim n-a stat cu mainile in san: a desfiintat intreaga Organizatie de Tineret a Partidului, spunand ca Alina Alupoaie, vicepresedintele tinerilor PRM, are " vizibile probleme psihice", scrie Adevarul.

Marian Vanghelie tot nu s-a lamurit ce are Miron Mitrea cu el. Marian Vanghelie neaga ca s-ar afla in spatele campaniei duse de postul OTV impotriva lui Sorin Oprescu. Primarul sectorului cinci spune ca nu intelege ce a vrut sa spuna Miron Mitrea cand l-a acuzat de asemenea practici. "Cred ca unii colegi pot sa spuna ca eu sunt in spatele domnului Voiculescu, in spatele domnului Vantu, dar nu cred ca astea sunt lucruri care stau in picioare", a spus Vanghelie la Realitatea TV. "Nu ma preocupa si nu ma intereseaza Dan Diaconescu, nu ma intereseaza partidul lui Dan Diaconescu, nu ma intereseaza atacurile lui Diaconescu la adresa lui Oprescu. De 18 ani, de cand sunt in politica, am avut curajul sa le spun tuturor in fata ceea ce gandesc. Nu am nevoie sa ma ascund in spatele nimanui", informeaza EVZ.

Dragnea: Vreau sa le transmit membrilor PDL ca nu merita sa faci inchisoare pentru partid. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Oradea, ca detine informatii potrivit carora PDL urmareste ca anul viitor sa fraudeze alegerile, astfel ca le-a transmis democrat-liberalilor "sa nu fure alegerile deoarece nu merita sa faca inchisoare pentru partid". Dragnea a spus, intr-o conferinta de presa, ca a citit intr-un saptamanal despre o reprezentanta a PDL in biroul unei sectii de votare din Oradea la alegerile pentru Parlamentul European care a fost trimisa in judecata de procurorii Parchetului Curtii de Apel Oradea si care acum risca pana la sapte ani de inchisoare, deoarece a votat de 12 ori, transmite corespondentul Mediafax. "Se pare ca si anul viitor PDL vrea sa procedeze la fel, ca fiecare reprezentant al PDL din sectiile de votare are sarcina sa introduca in urne 10-15 buletine de vot in locul celor ale cetatenilor care nu se prezinta la votare", a declarat secretarul general al PSD, dupa cum anunta Gandul.

PDL isi completeaza conducerea cu un milionar, un corupt si un smecher. Activul PDL s-a reunit astazi la Timisoara pentru a-i alege pe sefii principalelor comisii interne, urmand ca acestia sa devina automat secretari executivi ai partidului si membri ai Biroului Permanent National. Astazi a fost ales seful Comisiei pentru infrastructura, energie si mediu, Marin Anton, un politician aflat sub ancheta Agentiei Nationale de Integritate (ANI), cunoscut si din implicarea sa in afacerea RAFO. Potrivit estimarilor facute de revista Forbes, Marin Anton, in prezent secretar de stat la Ministerul Mediului are o avere de opt-noua milioane de euro. Agentii de integritate incearca sa vada cat la suta din aceasta avere ar putea fi justificata. Noul venit in conducerea PDL stapaneste peste doua milioane de metri patrati de pamant, are doua masini BMW (X5, M6), o colectie de tablouri de 160 de mii de euro si bijuterii de aproape 100 de mii de euro. Integral in Romania Libera.

Femeile PDL de "neegalat": EBA, Sulfina, Andreea Vass. Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, si-a lansat, joi seara, candidatura pentru un nou mandat de presedinte al Organizatiei de Femei a PDL, cu motiunea "Forta femeilor PDL - Romania 2020". Sulfina le-a avut alaturi pe mezina presedintelui, Elena Basescu, si pe consiliera premierului, Andreea Paul Vass. Sefa femeilor PDL a precizat, in discursul ei, ca obiectivul pe cinci ani este ca Organizatia sa propuna candidati femei pentru functiile de prim-ministru si presedinte al Romaniei, scrie Adevarul.