Penthouse de milioane pentru liderul PNL. Vezi in ce apartament de lux s-a mutat Crin Antonescu. Un filmulet de aproape patru minute a fost postat recent pe Youtube si descrie locatia in care se afla casa de lux a lui Crin Antonescu. In imagini se pot observa sotii Antonescu la geam, dar si masinile acestora. Surse apropiate de liderul PNL au confirmat, pentru EVZ, ca acesta este intr-adevar penthouse-ul de lux al lui Antonescu. In imaginile video apare un moment in care Antonescu poate fi vazut la fereastra apartamentului, iar in garajul imobilului este parcata masina condusa de sotia sa, Adina Valean, relateaza EVZ.

Politic ShowFoto: Colaj foto

Alianta PDL-UNPR-PNG la locale. Oricat ar parea de comic, PDL cauta in Bucuresti "un doctor" ca sa-l invinga pe "doctor" si in plus a incheiat aliante care se rasfrang negativ asupra propriilor candidati. Sondajele de opinie descurajeaza competitia de anul acesta. Primarul general Sorin Oprescu, desi pornise acum patru ani de pe o pozitie slaba, cu un dosar de semnaturi strans la repezeala, a castigat in fata unui PDL inca puternic, reusind totodata ca dupa patru ani de mandat sa aiba o pozitie mai puternica ca niciodata. Sorin Oprescu avea o reputatie de doctor bun si un stil propriu care inspira incredere, dar cu siguranta ca victoria lui s-a datorat si erorilor PDL, scrie Deutsche Welle.

Deputatul PSD Ioan Cindrea a donat sinistratilor salariul din luna februarie. Presedintele PSD Sibiu, deputatul Ioan Cindrea, a declarat luni, ca protestul din Parlament al Opozitiei este legal si democratic, iar salariul de parlamentar pe luna februarie l-a donat sinistratilor. Deputatul PSD Ioan Cindrea a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca gestul parlamentarilor Opozitiei de a nu participa la sedintele in plen nu este greva, ci un protest legal si democratic, si ca salariul pe luna in curs l-a donat sinistratilor din Buzau si Vrancea, informeaza Gandul.

PNL Prahova catre Crin: "Wake up man!". Nemultumirile liberalilor si pesedistilor indepartati de pe listele de candidaturi in numele protocolului USL si al principiului paritatii razbat tot mai vehement la centru. Vedete au fost ieri membrii PNL Prahova, dar si in alte multe judete USL nu se simte prea bine. "Lideri alesi de noi, nu papusi numite de voi", "Revolutia bunului simt - da, revolutia bunului plac - nu", "Revolutia bunului simt, doar la televizor in prime-time?!!", "Crin, wake up man!", sunt doar cateva dintre mesajele cu care a fost intampinat Crin Antonescu de catre colegii sai prahoveni. Cei 30-40 de membri ai PNL Prahova au venit la sediul central al partidului pentru a-si transmite fara ocolisuri nemultumirea fata de demiterea vechii conduceri a filialei si numirea unor sefi interimari care nu se bucura de sustinerea membrilor, scrie Romania Libera.

Ungureanu, coleg cu doi fosti liberali in noul Guvern. Criticat cu sarg de Crin Antonescu, pentru presupusa implicare a serviciilor secrete in actul guvernamental, actualul Executiv Ungureanu are in componenta sa mai multi fosti colegi de partid cu liderul liberal. Aproape 20% reprezinta ponderea ministrilor de sorginte liberala care fac parte din noul Guvern: Mihai Razvan Ungureanu, prim-ministru, Catalin Predoiu - ministrul Justitiei si Gabriel Berca - ministrul Internelor. Un alt coleg de cabinet, Leonard Orban, gestionar al portofoliului Afacerilor Europene, nu a activat niciodata ca membru de partid, desi fratele sau, Ludovic, este membru marcant al PNL, relateaza EVZ.