Firul rosu intre MRU si Ponta incinge USL. Un telefon dat lui Victor Ponta de premierul Mihai Razvan Ungureanu a reusit simultan sa determine USL sa se aseze la discutii cu Puterea si sa-l irite pe Crin Antonescu. Invitat marti seara la Antena 3, premierul a relatat ca a avut in cursul zilei o convorbire cu presedintele PSD. "Simtim nevoia de dialog pe problemele esentiale", a spus acesta. "Bun-simt", "corectitudine politica", "de culoare europeana", "fara invective, fara explozii de personalitate", au fost cateva dintre formulele prin care Ungureanu l-a descris pe Ponta, relateaza EVZ.

Politic ShowFoto: Colaj foto

Gadea show: factura lui Voiculescu si mesajul pentru Antonescu. Marti, 13 - ghinion. Mihai Gadea a demonstrat definitiv ca nivelul sau este mult sub nivelul marii. Pana acum, si-a camuflat cat de cat precaritatea intelectuala, morala si profesionala gratie formatului casnic al emisiunii pe care o realizeaza si care e populata seara de seara, sapte zile din sapte si 365 de zile pe an aproape exclusiv cu colegi din Antene si personaje stipendiate de firmele lui Dan Voiculescu. Continuarea in Romania Libera.

Anastase o vede pe Oana Mizil buna de PDL: Este un om ambitios. Sustin orice femeie care duce aceasta batalie. Prim-vicepresedintele PDL Roberta Anastase nu vede de ce Oana Mizil nu ar putea intra in randul democrat-liberalilor. De aceasta data insa, Anastase nu a mai avut o discutie ca "intre prietene" cu proaspata demisionara din PSD, asa cum procedase cu deputata Aura Vasile, scrie EVZ.

Dialogul surzilor intre Ponta si Ungureanu. Anastase: "Premierul sa-si ia martori la urmatoarea discutie". Premierul Ungureanu sustine ca in discutia telefonica avuta marti cu Victor Ponta au vorbit despre prioritatile legislative, in timp ce presedintele PSD a spus ca subiectul central al discutiei a fost schimbarea Robertei Anastase din fruntea Camerei Deputatilor. "Discutia pe care premierul a avut-o la telefon cu presedintele PSD a vizat exclusiv prioritatile legislative ale Guvernului si modul in care ele, intelese ca reprezentand interesul national, pot fi dezbatute in Parlament de catre putere si opozitie deopotriva. Aceste prioritati vizeaza in perioada imediat urmatoare legislatia aferenta Pachetului 3 - energie", se arata in comunicatul Guvernului, dupa ce Ponta dezvaluise continutul convorbirii cu premierul, informeaza Gandul.

Viitor sumbru. Baroni locali si alegeri castigate cu punga si in 2032. Cum va arata lumea politica peste 20 de ani? Vor fi politicienii mai competenti, partidele mai curate si alegerile mai corecte decat acum? RL a incercat sa creioneze viitorul politic al Romaniei cu ajutorul unor analisti politici si istorici cunoscuti. Romanii mai au foarte putina incredere in clasa politica actuala, dupa cum o arata ultimele sondaje de opinie, scrie Romania Libera.

Sulfina Barbu: Politicienii trebuie sa identifice solutii la problema numarului de avorturi. Liderul femeilor democrat-liberale, Sulfina Barbu, a declarat, miercuri, ca politicienii trebuie sa identifice modalitati prin care numarul avorturilor din Romania sa ajunga sa fie cat mai mic, ea mentionand ca PDL a demarat dezbateri interne pentru solutii la actuala criza demografica. "PDL a ales sa demareze dezbateri interne si trebuie gasite modalitatile astfel incat numarul avorturilor sa fie cat mai mic", a spus fostul ministru, la dezbaterea "Familia si etica vietii". Integral in Gandul.