Fostul ministru Elena Udrea a declarat ca incearca de aproximativ doua luni sa isi gaseasca timp pentru viata personala si crede ca "este momentul" pentru conceperea unui copil.

Elena UdreaFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

"Mi se pare o responsabilitate foarte mare (de a avea un copil -n.r.). Nu poti sa te inhami la asta decat in momentul in care esti sigur ca poti sa o faci foarte bine si cand ai foarte mult timp la dispozitie. Cred ca este momentul", a spus Udrea, la o emisiune a Realitatea TV, potrivit Mediafax.

Udrea a aratat ca doar lucrurile care tin de familie ar putea-o opri din cariera politica, dar ea spera sa nu se produca astfele de situatii.

Fostul ministru, vicepresedinte al PDL, a recunoscut ca mai plange de emotie la filme, dar niciodata din cauza a ceea ce se intampla in politica sau in activitatea profesionala.

"Mai plang de emotie, plang la filme, culmea, din ce in ce mai des. Incep sa ma gandesc ca oamenii cu cat inainteaza in varsta devin mai sensibili, probabil ca asta e, pentru ca ma surprind din ce in ce mai emotionata de tot felul de filme. In rest, din cauza a ceea ce se intampla in politica sau in viata mea profesionala nu am plans niciodata", a declarat Udrea.

Ea a mai spus ca atunci cand vrea sa se relaxeze isi suna prietenii si ca relatiile sale de prietenie sunt statornice: "Eu am aceiasi prieteni pe care ii aveam si acum zece ani, cu ei ma simt cel mai bine si daca vreau sa am un moment in care sa ma relaxez imi sun prietenii".

Udrea a mai declarat ca nu a avut un model atunci cand a intrat in politica, ca isi dorea sa faca politica si ca niciodata nu i-a parut rau de alegerea facuta.

Ea a precizat ca in politica nu prea a acceptat sa se schimbe si nu a renuntat sa fie ea insasi.

"Nu prea am acceptat sa ma schimb eu. Mai ales in politica femeilor li se ofera tipare. Trebuie sa intri intr-un tipar: sa fii asa, sa te comporti asa si atunci esti acceptat. Eu am refuzat sa fiu altceva decat ceea ce sunt pentru ca, pe fond, eu m-am gandit ca, pana la urma, oamenii vor judeca dupa ceea ce fac, nu numai dupa culoarea parului sau inaltimea tocurilor", a explicat vicepresedintele PDL.

Ea a dezvaluit ca dintre treburile casnice, cel mai putin ii place sa calce.

Udrea a mai spus ca de cinci ani scrie pe blog si apare pe facebook sau twitter, aceste obiceiuri ajutand-o in comunicarea publica.