Dan Diaconescu: Nu voi candida la alegerile din toamna. USL se va rupe pe 2 decembrie. De data aceasta, toti romanii asista la o galceava. De ce se cearta, e evident: miza e atat de mare, sunt atat de multi bani in tara asta, cum nici nu va puteti inchipui. Se fura in spitale, se fura la toate deconcentratele. Acum, la alegeri, ce am aflat m-a lasat fara cuvinte: sunt o multime de deconcentrate, la conducerea carora sunt numiti oameni politici. Partidele astea sunt inca o dovada ca s-au constituit sub forma unor gasti de hoti care vor sa fure legal. Integral in EVZ.

Politic ShowFoto: Colaj foto

Elena Udrea a castigat in trei luni suma de 180.000 de euro. Deputatul PDL Elena Udrea a obtinut, in ultimele trei luni, de cand a parasit functia de ministru, suma de 180.000 de Euro, provenita din vanzarea unor bunuri imobile. Astfel, Elena Udrea a obtinut, in urma vanzarii a trei bunuri imobile, urmatoarele sume: 160.000 de Euro - de la Stroescu Radu-Horia si Stroescu Oana-Tatiana, 19.000 de Euro - de la Nasser George, 1.000 de Euro - de la SC Notamco SRL. In ceea ce priveste sumele detinute de Elena Udrea in conturi, spre deosebire de acum trei luni, cand inca detinea functia de ministru, conturile in lei ale Elenei Udrea au inregistrat o usoara scadere, ea avand cu 114.806 lei mai putin, informeaza Adevarul.

Cristoiu contra Cristoiu: Misiunea Guvernului Ponta- Salvarea penalilor! Miercuri, 27 iunie 2012, de la 22 la 24, in hotarele emisiunii Ultimul cuvant de la B1 TV, ne-am batut capul sa gasim explicatia la una dintre cele mai bizare masuri postdecembriste : Trecerea Monitorului Oficial prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului Ponta din subordinea Parlamentului in subordinea directa a Guvernului. N-am fost singurii care si-au pus intrebari in legatura cu abuzul incalificabil al Guvernului: Folosirea Ordonantei de Urgenta, act stipulat clar in Constitutie ca determinat exclusiv de o situatie exceptionala, pentru ceea ce am numi o premiera in istoria moderna a Romaniei, dat fiind ca si pe vremea lui Ceausescu Monitorul Oficial se afla in subordinea Parlamentului Comunist, Marea Adunare Nationala, relateaza EVZ.

Dan Cristian Turturica: Cum ii oprim? Cand americanii si israelienii au plantat, in 2008, un virus in centrala nucleara iraniana de la Natanz, informaticienii sabotori au avut o sclipire de geniu. Pe langa faptul ca programul spion prelua controlul centrifugelor si le facea sa se autodistruga, acesta mai trimitea si informatii false catre camera de control, aflata la cateva etaje mai sus, care semnalau ca totul decurge normal. De aceea, in scurt timp, operatorii au inceput sa se indoiasca nu doar de calitatea materialelor din care erau facute centrifugele ci si de instrumentele pe care se bazau pentru a controla intregul proces, scrie Romania Libera.

Operatiunea ''Acoperiti plagiatul": Prim-ministru in Absurdistan. Consiliul de Atestare a Titlurilor Universitare a decis ieri ca teza de doctorat a lui Victor Ponta este un plagiat. Comunicatul Consiliului afirma ca 85 de pagini din totalul de 307 al lucrarii sunt copiate cuvant cu cuvant din alte trei lucrari de specialitate. Aceste pagini nu sunt incadrate ca citate, intre ghilimele, si nu fac trimitere spre autorii originali, nici in subsolul paginilor, nici la informatiile biblografice de la sfarsitul lucrarii de doctorat, scrie EVZ.