Mihai Razvan Ungureanu a fost huiduit de revolutionari, la Timisoara. Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a fost huiduit, luni seara, in Piata Operei din Timisoara, de catre un grup de revolutionari care manifestau impotriva presedintelui suspendat Traian Basescu, transmite corespondentul Mediafax. Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu s-a plimbat, luni seara, prin Piata Operei din Timisoara, alaturi de peste 200 de sustinatori ai presedintelui suspendat Traian Basescu.

Politic ShowFoto: Colaj foto

Puscariabilii din politica. Douazeci de parlamentari cu serioase probleme penale sau de integritate initiaza legi, iau cuvantul cu pretentia de a fi ascultati, fac interpelari si voteaza la ordin de partid legi care influenteaza destinul intregii tari. Deloc deranjati de postura ingrata in care se afla, cei 20 politicieni "autisti" se fac ca nu observa prapastia care-i desparte de o atitudine politica civilizata. Profitori ai momentului, multi dintre ei au facut din politica o meserie, dand uitarii motivele pentru care au fost trimisi de electorat in Parlament. Daca in alte tari parlamentarii demisioneaza la inceputul scandalului si se pun la dispozitia organelor de ancheta, la noi isi incheie linistiti mandatul, chiar daca au fost condamnati definitiv si irevocabil. Integral in EVZ.

De ce a transpirat Adrian Nastase dupa scandalul cu Adrian Severin. Un moment fundamental de ruptura a facut din scandalul in care a intrat un europarlamentar un simbol inspaimantator si o prevestire sumbra pentru parcursul unui fost prim-ministru. Dupa ce lacomia l-a impins in capcana jurnalistilor britanici de investigatii si dupa ce a uimit pe toata lumea cand a decis sa isi pastreze mandatul de europarlamentar, Adrian Severin s-a ales ieri cu o acuzatie noua din partea procurorilor DNA, dupa ce acestia din urma au decis extinderea anchetei. Printre altele, este vizat prejudiciul de aproape jumatate de milion de euro produs de Severin Parlamentului European, iar modul in care au fost formulate acuzatiile promite de pe acum o evolutie interesanta. Continuarea in Romania Libera.

Invataturile lui Dragnea catre primarii PSD-isti. Secretarul general al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, le cere subalternilor din tara sa mobilizeze electoratul la referendumul din 29 iulie cu tombole si petreceri. In plina campanie pentru referendumul de demitere a presedintelui, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, joaca rolul de organizator de evenimente artistice. Redactia ''Adevarul" a intrat in posesia unor scrisori oficiale trimise de catre acesta primarilor social-democrati, prin care le cere sa mobilizeze cat mai multi cetateni la votul din 29 iulie. Directivele au scopul de a ''stimula" prezenta prin mijloace aflate la limita legii, relateaza Adevarul.

Nastase, bun de puscarie din prima zi. Fostul prim-ministru nu a suferit rani grave. Specialistii de la IML sustin ca fostul premier nu trebuia internat intr-un spital civil dupa tentativa de suicid care a urmat condamnarii sale. Adrian Nastase a fost audiat luni la Penitenciarul Rahova in legatura cu tentativa sa de sinucidere din seara de 20 iunie, cand politistii au venit la domiciliul sau pentru a pune in executare mandatul de incarcerare, scrie Mediafax. Audierea lui Nastase vine la cateva zile dupa ce specialistii de la Institutul de Medicina Legala (IML) au definitivat expertiza in cazul tentativei de sinucidere a lui Adrian Nastase, informeaza Romania Libera.