MAI mai pregateste o mare farsa cu listele electorale. Cand ati mintit: inainte sau dupa Referendum? Organizatorii "mini-recensamantului" ilegal intra pe strada cu sens unic ce duce la Parchet. Sute de mii de romani sunt scosi de pe listele electorale. Curtea Constitutionala va fi de-a dreptul socata de ceea ce va primi de la Guvern in urma "mini-recensamantului" ilegal organizat de "soldatii" si "locotenentii" din teritoriu. Avertismentul lansat de PDL zilele trecute, cu privire la faptul ca se pune la cale o mare frauda, stergerea a peste 2,5 milioane de romani din listele electorale, prinde contur. Deja prefectii din tara scot sute de mii de romani de pe listele electorale. Marea ilegalitate o numesc "evaluare". La Iasi, au fost radiate 40.000 de persoane. Aceasta cifra aparea in stenogramele de la Parchet, dar in dreptul judetului Gorj. Iata ca Iasiul, acolo unde "domneste" Relu Fenechiu, are aceasta cifra, din care 28.880 de persoane sunt radiate ilegal pe motiv ca au buletinele expirate, scrie EVZ.ro

Politic showFoto: Colaj foto

Trupe de revolutionari si liste electorale de pe care au fost sterse milioane de cetateni , armele secrete ale USL. In urma "actualizarii listelor electorale" facute de Ministerul de Interne, ar fi fost sterse milioane de persoane cu drept de vot, scopul fiind acela de a reduce numarul de alegatori astfel incat referendumul pentru demiterea presedintelui sa fie validat. Listele electorale, curatate de cateva milioane de cetateni, vor fi folosite de magistratii CCR ACSINTE GASPAR si ION PREDESCU, la sedinta de marti, ca presiune asupra celorlalti judecatori, pentru a obtine ilegal validarea referendumului. Presiunea va fi dublata de trupe de revolutionari adusi din toata tara, care vor inconjura CCR, scrie si Romania libera.

Proba de frauda la referendum. Stefan Pana, barbatul din Onesti care a votat de opt ori in Iasi la referendumul din 29 iulie, era cazat ilegal intr-un campus studentesc administrat de Sorin Iacoban, consilier local USL. Stefan Gabriel Pana (32 de ani), un bacauan din Onesti, figureaza cu opt semnaturi la tot atatea sectii de votare din Iasi la referendumul din 29 iulie 2012. Descoperirea a fost facuta de catre membrii filialei Iasi a PDL, care au verificat listele electorale suplimentare in 10% din sectiile de votare din judetul Iasi. Practic, este vorba doar despre cele din municipiul Iasi. Pus in fata evidentei, Stefan Pana se jura cu mana pe inima ca nici macar n-a iesit din casa in ziua referendumului. Bacauanul sustine ca altcineva s-ar fi folosit de datele lui din buletin, dezvaluie Adevarul.

RECENSAMANTUL buletinelor expirate. Ce au raportat judetele si cate persoane incearca USL sa scoata de pe liste ca sa-l DEMITA pe BASESCU. USL incearca sa obtina demiterea lui Traian Basescu la Curtea Constitutionala, punand pe masa magistratilor datele operatiunii de actualizare a listelor electorale, cu argumentul forte ca persoanele care au actele de identitate expirate nu trebuie luate in calcul la calcularea cvorumului la referendum. Potrivit datelor transmise de prefecturi la Ministerul Administratiei si Internelor(MAI), pe baza memorandumului guvernului care enumera categoriile de persoane care ar trebui sterse de pe liste, cei cu actele de identitate expirate sunt cei mai numerosi, fiecare judet raportand, in medie, peste zece mii de cazuri de acest fel. Potrivit datelor inregistrate la referendum, USL ar avea nevoie de stergerea de pe listele electorale a cel putin 1.374.409 persoane, scrie Gandul.

Tismaneanu: Crin Antonescu este cel mai ridicol politician roman de dupa 1989. Vladimir Tismaneanu l-a atacat, sambata, extrem de dur pe Crin Antonescu, despre care spune ca este "probabil cel mai ridicol politician roman de dupa 1989, lipsit de orice urma de umor, exaltat si nsabuit, asemenea unui dictator". "Cineva scria in urma nu cu mult timp ca a-l acuza de anti-americanism pe Crin Antonescu este o prostie. Oare? Omul este limpede ostil Occidentului democratic pe care il acuza de cate-n luna si in stele. Este, trebuie spus, un spirit structural anti-liberal. L-ati vazut vreodata dialogand? Universul sau mental este unul dictatorial. Lipsit de orice urma de umor, indragostit de sine, autocentrat, exaltat si nasabuit, se crede lider providential. Unul ca el, vorba Elenei Ceausescu, se naste o data la 500 de ani.", scrie Vladimir Tismaneanu, adaugand: "Cu ce o fi gresit acest popor sa aiba parte de un al doilea la distanta de doar cateva decenii?", citeaza Adevarul.