Ironie sau gafa? Dragnea si Antonescu glumesc pe tema plagiatului. Un nou tandem electoral s-a oficializat astazi in Teleorman. Liderul PNL, Crin Antonescu, si secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, si-au depus candidaturile pentru alegerile parlamentare. In momentul depunerii dosarelor la Biroul Electoral Judetean, cei doi au glumit pe tema unor posibile intrebari din partea membrilor Biroului, invocand procedura in caz de plagiat. Integral pe digi24.ro

Politic ShowFoto: Colaj foto

Antonescu si Dragnea il linistesc pe Ponta. Presedintele PNL sustine ca nu candideaza in Teleorman pentru ca i-e frica sa nu rateze mandatul de parlamentar. El neaga o alianta cu Liviu Dragnea impotriva premierului. Baronul PSD ii tine isonul. Dupa ce Crin Antonescu a surprins in weekend opinia publica prin decizia de a candida pentru un post de senator in Teleorman, ieri seful PNL a dezmintit ca a recurs la acest gest din teama de a nu rata mandatul de senator, daca ar fi candidat in sectorul 3 al Capitalei, scrie EVZ.

In pat cu dusmanul, pe lista electorala. Liderii politici ingroapa securea razboiului, in prag de alegeri. Liderii politici din Romania sunt dispusi sa ingroape securea razboiului in schimbul obtinerii unor functii. Ruperea unor partide sau aliante, lansarea unor acuzatii dure, uneori la limita lipsei de politete, sunt toate uitate daca interesul electoral o cere. La fel ca in alti ani, la startul alegerilor din 2012 se aliniaza, in aceeasi echipa politica, demnitari care au avut conflicte ''ireconciliabile". Continuarea in Adevarul.

Sorin Oprescu a dat 5 milioane de euro pe un maidan. Un avocat bucurestean s-a imbogatit peste noapte, dupa ce Primaria Capitalei i-a platit 4.680.000 de euro pentru un teren in suprafata de 944 metri patrati, situat in apropierea pasajului Marasesti. Astfel, Municipalitatea este acuzata de Curtea de Conturi ca a acceptat un pret mai mare decat cel al pietei, in conditiile in care, in 2008, un teren similar se vindea cu 3.000 de euro metrul patrat, anunta EVZ.

Antonescu explica de ce candideaza in tandem cu Dragnea la Teleorman. Mesajul catre "imbecili" al liderului PNL. Presedintrele PNL, Crin Antonescu, sustine ca a ales sa candideze in Teleorman in semn de solidaritate cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, dar si pentru a da un semnal ca USL nu este o alianta de conjunctura, ci una care vrea sa guverneze Romania dupa alegerile din decembrie. Crin Antonescu candideaza intr-un colegiu de senator care se suprapune cu cel de deputat in care candideaza Liviu Dragnea. Integral in Gandul.

Memoria de elefant a contracandidatului lui Crin Antonescu: ''Nu-mi amintesc colegiul in care am candidat acum patru ani si nici adversarul politic''. Contracandidatul liderului USL Crin Antonescu in colegiul din Teleorman este pedelistul Marin Tole, profesor de analiza economica-financiara la Universitatea Romano-Americana. Desi a mai candidat in 2008 din partea PRM intr-un colegiu din Bucuresti, Tole nu-si aminteste numele niciunui advesar politic de atunci. Pedelistul nu a participat pana acum la nicio dezbatere politica intr-un studio de televiziune si spune ca isi doreste o batalie cu liderul USL ''ca intre intelectuali'', informeaza Romania Libera.