Politicienii romani despre alegerile din SUA: ''Nu s-a stins flacara lui <>''I-am intrebat omeneste pe trei dintre oamenii nostri politici, Sever Voinescu (deputat PDL, care insa nu va mai candida pentru un nou mandat), fostul presedinte Ion Iliescu si fostul prim-ministru si ministru de Externe Petre Roman, ce cred despre alegerile din Statele Unite ale Americii. Cine castiga? Democratul Barack Obama? Republicanul Mitt Romney? Ce e de facut? Cum ramane cu noi, cu tara? O sa fie mai bine, o sa fie mai rau daca se schimba Administratia la Casa Alba? Intrebarile care conteaza. Continuarea in Adevarul.

Politic ShowFoto: Colaj foto

Blaga: Lansarea candidatilor ARD a costat sub 20.000 de euro. Vasile Blaga a declarat ca democrat-liberalii si aliatii lor au platit doar costurile legate de inchirierea salii si pe cele ale firmei care s-a ocupat de organizarea manifestarii. In total numai 20.000 de euro, "bani proveniti exclusiv din fondurile partidului", "mult mai putin decat costurile lansarii faraonice de pe Arena Nationala (lansarea candidatilor USL - n.r)", a spus liderul PDL. Integral in EVZ.

La Opera, la Opera, cine ne descopera? Reportaj Gandul de la discreta lansare a candidatilor ARD: "Trebuie sa fim furiosi". Lansarile cu fast cu mii de activisti de partid au fost facute uitate de PDL care, alaturi de mai noii sai parteneri din ARD - Forta Civica, Noua Republica si PNTCD -, au ales, de la Opera Romana, sa dea startul confruntarii electorale, intr-un eveniment construit in jurul liderilor celor patru partide. Semnalele de lupta lansate pe rand de Vasile Blaga, Mihai Razvan Ungureanu, Mihail Neamtu si Aurelian Pavelescu, flancati pe scena de cateva zeci de manechine de carton fara chip, aducand mai degraba a fantome, nu au mobilizat prea tare audienta, chiar daca cei patru co-presedinti au incercat sa intre in dialog cu sala. Continuarea in Gandul.

Dezvaluirile infioratoare ale fostei sotii a liderului maghiar Laszlo Tokes. Viata privata a europarlamentarului Laszlo Tokes pare sa ascunda amanunte de-a dreptul cutremuratoare, ce contrasteaza puternic cu imaginea plina de moralitate pe care pastorul reformat si-a construit-o de-a lungul vremii. Iar cea care aduce in atentia publicului latura intunecata a liderului maghiar este tocmai fosta sa sotie, Joo Edith, relateaza EVZ.

Planul de suspendare a presedintelui marca Voiculescu se lasa cu scandal in USL: Felix sare la gatul lui Iliescu, Tariceanu si Rus, pe care ii acuza ca sunt agentii politici ai lui Traian Basescu. Fondatorul PC, Dan Voiculescu, ii acuza pe liderii USL care nu au fost de acord cu o noua suspendare a presedintelui ca sunt, de fapt, agentii politici ai lui Traian Basescu. "'Dezbaterea mea cu Mihai Gadea de la inceputul acestei saptamani referitoare, printre altele, si la demiterea presedintelului Traian Basescu a generat, pe langa firescul interes public masurat in rating, si cateva efecte colaterale, fara nicio legatura cu fondul problemei (...), informeaza Romania Libera.

Inimile candidatilor ARD au batut apatic la lansare. Scena Operei Romane a gazduit, luni, spectacolul de lansare a candidatilor Aliantei Romania Dreapta pentru alegerile din 9 decembrie. Lansarea a contrastat, asa cum de altfel si-au dorit liderii ARD, cu mitingul grandios de lansare a candidatilor USL de pe ''Arena Nationala". Alaturi de cei 452 de candidati, in sala s-au mai aflat circa 350 de sustinatori, anunta Adevarul.