Crin Antonescu, in sedinta PNL cu usile inchise: "Nu stiu daca PNL e cu adevarat la putere sau e in opozitie". Potrivit unei inregistrari a sedintei Delegatiei Permanente a PNL, difuzate de pesurse.ro, presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca premierul Ponta "joaca in favoarea" PSD si a recunoscut ca aducerea lui Gigi Becali in partidul liberal a fost o greseala. "Nu stiu daca PNL e cu adevarat la putere sau e in opozitie, dar da-mi o solutie. Dorim sa iesim maine de la guvernare pentru ca nu am sustinut suficient capitalul romanesc , pentru ca nu am facut toate aceste lucruri minunate unele dintre ele fezabile si ai dreptate?...", scrie EVZ.

Politic showFoto: Colaj foto

Cui ii e teama de Piata Universitatii: Basescu da sah cu referendumul invalidabil, Ponta ingroapa Rosia Montana in Parlament pana dupa prezidentiale. Sub presiunea protestelor din mai multe mari orase impotriva exploatarii de la Rosia Montana, presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au facut luni dimineata, aparent, cate un pas in favoarea consultarii societatii civile inainte de luarea unei decizii definitive. "Nu am nicio problema sa declansez un referendum national pe tema asta. Daca guvernul nu gaseste resurse sa discute cu societatea, il organizez odata cu europarlamentarele", a spus presedintele intr-un interviu pentru "Adevarul", scrie Gandul.

Crin Antonescu: "Propun modificarea Regulamentului Senatului: premierul sa vina in plen o ora pe luna". Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca propune modificarea Regulamentului Senatului, prin adaugarea unei prevederi care sa ii impuna premierului sa discute cu parlamentarii o data pe luna. "Am un proiect pe care doresc sa-l initiez si eu la Senat, de modificare a Regulamentului Senatului tot in acest sens. Ca sa va dau cateva exemple, cu mai multa dezbatere in Parlament, cu un dialog Guvern-Parlament, in cazul nostru Senat, mai intens si formalizat, de pilda cu o ora a prim-ministrului, in Senat, in fiecare luna...", scrie Adevarul.

Elena Udrea: Candidatul unic al dreptei trebuie sa beneficieze de sprijinul lui Traian Basescu. Deputatul PDL a explicat, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ce calitati ar trebui sa aiba un candidat puternic al Dreptei la alegerile prezidentiale. "Cred ca este prematur sa discutam numele. Din ce a spus presedintele, eu am inteles asa. Ca dreapta romaneasca, neunita si fragmentata fiind, nu reuseste sa indice candidatul, pe de o parte. Pe de alta parte, faptul ca actualii lideri ai USL - ca vorbim de Ponta sau Antonescu, caci nu stim care va candida, ambele variante sunt posibile - sunt de batut chiar si de doua femei, ceea ce zic eu ca arata ideea ca suntem intr-un moment in care sansele sunt deschise pentru candidatul dreptei...", scrie EVZ.

Fosta candidata la parlamentare Anca Circu a picat Bac-ul a doua oara. De vina este sistemul "neperformant si prafuit". Pentru a doua oara, fosta candidata la parlamentare, a picat examenul maturitatii. Materiile care i-au dat batai de cap brunetei si in prima sesiune si in cea de toamna au fost matematica si fizica. 2 si 3, acestea sunt notele obtinute de Ancuta Circu in a doua sesiune a examenului de Bacalaureat la Matematica si respectiv Fizica. Asta dupa ce in vara, dezamagita de rezultatele catastrofale din prima sesiune, promitea ca se pune cu burta de carte, scrie Adevarul.