Victor Ponta are nevoie de "mai multa sinceritate", Elena Udrea are "o putere si un obraz de otel", Monica Macovei se loveste de "o atmosfera proasta", iar Klaus Iohannis este un "tacut". Aceasta este o parte din descrierea pe care Stela Popescu le-a facut-o principalilor candidati la alegerile prezidentiale. In cadrul unei emisiuni la Realitatea, actrita a declarat ca o deranjeaza ca pentru unii dintre candidatii "care au puterea in mana, circula autobuzele pline cu cetateni dintre un oras si altul ca sa se duca la lansari".

Stela PopescuFoto: Agerpres

Actrita Stela Popescu a declarat intr-o emisiune la Realitatea: “Cativa candidati imi plac. Ma deranjeaza ca pentru unii dintre ei care au puterea in mana, circula autobuzele pline cu cetateni dintre un oras si altul ca sa se duca la lansari”.

Despre Victor Ponta, ea a spus: “Am mai multe pretentii de la un om tanar, mai multa generozitate si mai multa sinceritate. Un om tanar si frumos ca el are sanse sa cucereasca fara sa faca promisiuni desarte”.

Klaus Iohannisimi place. Astia tacuti de obicei fac treaba”, a sustinut actrita. Intrebata despre candidatura fostului ministru al Justitiei, Stela Popescu a declarat: “Monica Macoveiimi place. Nu are sanse foarte mari. Si nu mai gasim oameni cu simtul adevarului si cu logica, atat de clara. Ei i-au facut o atmosfera proasta. Si ea are in interior putin teama. As vedea un presedinte femeie”.

In ceea ce o priveste pe Elena Udrea, actrita a afirmat: “Am vazut-o odata de aproape. De la distanta era superba! M-am apropiat de ea si m-am intalnit cu o fata de otel, m-am intalnit cu o putere si un obraz de otel si mi-am dat seama ca e o femeie puternica. La noi femeia nu are puterea de a bate pana sus”, relateaza realitatea.net.

Despre Calin Popescu Tariceanu, actrita a declarat: “l-am mai vazut, nu ne-a dat nimic nou”. In final, aceasta a precizat ca "nu a aparut candidatul wow. Eu ma duc la vot mereu si votez cum cred eu, chiar daca cel pe care il votez nu are prea multe sanse".