"Stiu toate versurile imnului". Cum s-a incurcat Ponta la al doilea vers din "Desteapta-te, romane!" Cu imnul de stat ciuntit in manifestarile electorale ale PSD, cand referirea la Traian era scoasa, Victor Ponta a incercat sa demonstreze, in ultimul interviu electoral ca stie toate versurile lui "Desteapta-te, romane!", informeaza Gandul.info. "Stiu toate versurile imnului', a spus Victor Ponta, amintind de cum se canta pe stadioane la meciuri. El a inceput sa recite, insa s-a incurcat chiar la al doilea vers. "Desteapta-te, romane, din somnul cel de moarte / In care te-adancira barbarii tai tirani", a spus premierul, in loc de "barbarii de tirani".

Politic ShowFoto: Colaj foto

Penalii din PNL au facut un pas in spate. Incercand sa dea un mesaj de forta inainte de alegerile de duminica, Klaus Iohannis i-a presat pe penalii din PNL sa se distanteze de partid. Dupa disputa dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta din dezbaterea prezidentiala de la postul B1 TV privind penalii din cele doua partide, senatorul PNL Akos Mora si deputatul PNL Mircea Rosca au facut un pas in spate. Astfel, Akos Mora a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa ca se autosuspenda din PNL pentru ca numele sau sa nu mai fie folosit impotriva lui Klaus Iohannis in campania electorala de catre Victor Ponta, asa cum s-a intamplat in ultimele zile. "Tinta este foarte clara, de a murdari PNL", a mai spus senatorul, potrivit EVZ.ro.

"Niciun om serios nu-si poate imagina ca Parlamentul vine maine la munca". Raspunsul PSD la cererea de a pica legea amnistiei. Respingerea definitiva a legii aministiei si ridicarea imunitatii pentru toti parlamentarii corupti. Pentru aceste doua subiecte controversate candidatul ACL, Klaus Iohahnnis, a cerut joi convocarea de urgenta a senatorilor si deputatilor. Insa chemarea liderilor opozitiei nu a avut ecou si in randul puterii. "Nici un om serios nu-si poate imagina ca Parlamentul poate veni maine la treaba", i-au raspuns social-democratii, conform StirileProtv.ro.

Scrisoarea Angelei Merkel de sustinere a lui Klaus Iohannis. Ponta se lauda si el cu sustinere din partea Germaniei. Invitat la Adevarul Live, candidatul ACL, Klaus Iohannis, a prezentat, joi, scrisoarea de sustinere a cancelarului german, Angela Merkel, la alegerile prezidentiale, primita in data de 28 octombrie. La scurt timp dupa ce Klaus Iohannis a facut publica, la Adevarul Live, scrisoarea trimisa de Angela Merkel inca din 28 octombrie, Victor Ponta a postat, pe pagina sa de Facebook, mesajul de sustinere venit din partea lui Sigmar Gabriel, vicecancelarul Germaniei. "Bunul meu prieten Sigmar Gabriel, vicecancelarul Germaniei, mi-a transmis un mesaj foarte frumos de sustinere. Ii multumesc mult pentru incredere!" Citeste mai mult pe Adevarul.ro.

Scrisoarea Angelei Merkel de sustinere a lui Klaus Iohannis. Ponta se lauda si el cu sustinere din partea Germaniei

Citeste mai mult: adev.ro/nez6viScrisoarea Angelei Merkel de sustinere a lui Klaus Iohannis. Ponta se lauda si el cu sustinere din partea Germaniei. Invitat la Adevarul Live, candidatul ACL, Klaus Iohannis, a prezentat, joi, scrisoarea de sustinere a cancelarului german, Angela Merkel, la alegerile prezidentiale, primita in data de 28 octombrie. La scurt timp dupa ce Klaus Iohannis a facut publica, la Adevarul Live, scrisoarea trimisa de Angela Merkel inca din 28 octombrie, Victor Ponta a postat, pe pagina sa de Facebook, mesajul de sustinere venit din partea lui Sigmar Gabriel, vicecancelarul Germaniei. ￯Bunul meu prieten Sigmar Gabriel, vicecancelarul Germaniei, mi-a transmis un mesaj foarte frumos de sustinere. Ii multumesc mult pentru incredere!￯ Citeste mai mult pe Adevarul.ro.Alegeri prezidentiale 2014: Scrisoarea Angelei Merkel de sustinere a lui Klaus Iohannis. Ponta se lauda si el cu sustinere din partea Germaniei. La scurt timp dupa ce Klaus Iohannis a facut publica, la Adevarul Live, scrisoarea trimisa de Angela Merkel inca din 28 octombrie, Victor Ponta a postat, pe pagina sa de Facebook, mesajul de sustinere venit din partea lui Sigmar Gabriel, vicecancelarul Germaniei. ￯Bunul meu prieten Sigmar Gabriel, vicecancelarul Germaniei, mi-a transmis un mesaj foarte frumos de sustinere. Ii multumesc mult pentru incredere!￯ Citeste mai mult pe Adevarul.ro.

Akos Mora: Ma autosuspend din PNL, dar mandatul de senator merge mai departe. Senatorul PNL Akos Mora, declarat incompabitil, a anuntat, joi, ca se autosuspenda din partid ca sa nu-i mai dea ocazia lui Victor Ponta "sa spuna minciuni" referitoare la situatia sa, adaugand insa ca mandatul sau de senator "merge mai departe," pana cand Parlamentul "va vota pe acest subiect". Akos Mora a mai spus ca in dezbaterea de miercuri seara Victor Ponta a facut "o dezinformare intentionata prin confuzie de termeni", precizand ca el nu e condamnat, cum a spus premierul, ci are "o sentinta definitiva de incompatibilitate", scrie RomaniaLibera.ro.

Antonescu: A fost cea mai slaba campanie prezidentiala, ziua votului nu va fi una vesela. Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, la RFI, citat de Adevarul.ro., ca, in opinia sa, aceasta campanie prezidentiala a fost cea mai slaba de pana acum, mentionand ca in urma confruntarii dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis "nu s-a spus si nu s-a intamplat nimic esential". El a fost intrebat cum vede cele doua dezbateri televizate cu Victor Ponta si Klaus Iohannis si care dintre cei doi este optiunea sa. "Nu voi vorbi acum in termenii unei campanii electorale, pentru ca nu am facut-o in toata aceasta perioada si nu o voi face nici acum. Tot ce pot insa sa constat cu mare tristete este ca aceasta campanie electorala, din acest an, pentru prezidentiale, a fost dupa parerea mea de departe cea mai slaba".

Presedintele executiv al PNL Cluj, reclamat la ANI. Presedintele executiv al PNL Cluj, consilierul judetean Mihai Seplecan, ar putea pierde sansa de a candida pentru sefia Consiliului Judetean. Mai mult, el risca sa ramana fara mandatul de consilier judetean pe care l-a castigat la alegerile locale din iunie 2012, dupa ce presedintele TSD Cluj, Horia Nasra, l-a reclamat la ANI. "Mihai Seplecan s-a aflat in incompatibilitate pentru ca a fost si consilier judetean, si consilier juridic al comunelor Belis si Sanpaul. In calitate de consilier judetean a participat direct la votarea unor proiecte de hotarare care priveau cele doua comune al caror angajat a fost", a spus Horia Nasra. In cazul in care va fi declarat vinovat, Mihai Seplecan nu va putea ocupa nici un fel de functii publice, timp de trei ani, relateaza RomaniaLibera.ro.