Partidul Social Democrat inregistreaza in contabilitate o datorie de 32 de milioane de lei, 25 de milioane fiind datorii care ar trebui platite de partid intr-o perioada mai mica de un an de zile, potrivit Gandul.info, care publica documente oficiale de la Ministerul Finantelor. Amintim ca HotNews.ro a relatat saptamana trecuta ca PSD are conturile blocate din cauza datoriilor care depasesc 6 milioane de euro.

Acest bilant fiscal a fost depus de PSD la sfarsitul anului trecut. Gandul noteaza ca premierul, care a demisionat duminica trecuta de la sefia PSD, a cerut un audit la partid cand a devenit presedintele partidului, la acel moment vorbind de o datorie de sase milioane de euro, lasata mostenire de Mircea Geoana.

Potrivit bilantului confirmat de Ministerul de Finante, la capitolul "datorii ce trebuie platite intr-o perioada de pana la un an" in dreptul PSD apare suma de 25.235.600 lei, iar la capitolul "datorii ce trebuie platite intr-o perioada mai mare de un" este trecuta suma de 6.897.577 lei.

Potrivit documentului PSD, partidul are 74 de angajati.

PSD urmeaza sa isi aleaga presedintele miercuri, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National, intre Liviu Dragnea si Rovana Plumb.