Postul de televiziune Romania TV, controlat de deputatul PSD Sebastian Ghita, sustine intr-un material difuzat, luni, in fiecare jurnal de stiri, ca televiziunea Antena 3 “a ales sa devina principalul mijloc de propaganda al noului PNL”. O versiune a materialului care prezinta situatia audientelor de duminica inregistrate de Antena 3 si Romania TV a fost incarcat si pe site-ul televiziunii (romaniatv.net), insa din text a fost eliminata remarca referitoare la postul de televiziune concurent.

“Pe parcursul zilei de ieri, cota de piata inregistrata de stirile Romania TV a fost de 6,8 la suta la nivel national, in timp ce Antena 3 a avut o cota de piata de doar 4,8 la suta. Este cel mai mare avans din istorie pe care Romania TV il ia in fata Antenei 3.”, se arata in materialul text publicat pe site-ul romaniatv.net.

In materialul video difuzat de postul de televiziune, in jurnalele de stiri,este prezentat cuvant cu cuvant textul publicat pe site-ul televiziunii, insa in finalul ultimei propozitii din paragraful citat mai sus este adaugata remarca referitoare la postul de televiziune controlat de Dan Voiculescu: “Este cel mai mare avans din istorie pe care Romania TV il ia in fata Antenei 3, care a ales sa devina principalul mijloc de propaganda al noului PNL.”