Care-s candidatii la Primarie care se folosesc de Dumnezeu ca sa faca politica.Mereu m-au scarbit politicienii romani care, in loc sa vorbeasca despre proiecte reale sau despre scandalurile de coruptie din jurul lor, repeta constant cuvantul "Dumnezeu" si se lauda cu cat de credinciosi si nationalisti sunt. Sunt oameni care folosesc ortodoxia ca o armura, pe principiul "dai in mine, dai in fabrici si uzine", ca sa te convinga sa ignori toate greselile sau furturile pe care le-au comis in alte mandate sau sunt oameni care pur si simplu nu au nimic altceva de zis, scrieVice.

Politic ShowFoto: Colaj foto

Vicepresedinte PSD: Cand de subventia la vaca se ocupa un ''bou'', subventia nu mai vine.Vicepresedintele PSD, Mihai Tudose, a declarat joi, la Alba Iulia, ca atunci cand "de subventia la vaca se ocupa un bou, nu mai vine", specificand apoi ca, in acest caz, "boul" este reprezentat de catre APIA, Ministerul Agriculturii, dar si de Guvern, transmite corespondentul MEDIAFAX, citat deGandul.

Dacian Ciolos ii raspunde lui Victor Ponta: Acuzatiile tale mi se par deplasate.Dupa ce azi Victor Ponta l-a acuzat pe Dacian Ciolos de mitocanie pentru ca nu a chemat la inaugurarea bazei de la Deveselu fosti ministri din guvernul pe care l-a condus, actualul premier a raspuns pe pagina sa de Facebook ca invitarea participantilor la acest eveniment nu cadea in sarcina sa, potrivitEVZ.

Rainer Arnold (SPD): Descurajarea ramane valabila.Criticile aduse de Rusia scutului anti-racheta american din Europa de Est sunt nefondate, a declarat Rainer Arnold, deputat social-democrat, expert pe securitate si aparare, intr-un interviu DW. DW: D-le Arnold, SUA si NATO au subliniat in repetate randuri ca scutul anti-racheta cu baze in Romania si Polonia nu este indreptat impotriva Rusiei. Presedintele rus, Putin, considera insa ca sistemul are rolul contracararii Rusiei, informeazaDeutsche Welle.

Am prins-o pe fina lui Victor Ponta c-un doctorat plagiat, plin de greseli gramaticale.Teza de doctorat a finei lui Victor Ponta si presedinta Agentiei Nationale pentru Egalitate de Sanse, Ioana Liana Cazacu, prezinta multe semne de incorectitudine stiintifica, greseli de gramatica, exprimari incoerente si suspiciuni de plagiat. Presedinta ANES, Ioana Liana Cazacu, a devenit, in anul 2011, doctor in filosofia eticianului britanic Richard Mervyn Hare, cu o teza de doctorat sustinuta in cadrul scolii doctorale "Filosofie si Comunicare", a Universitatii de Nord din Baia Mare, scrieVice.