Dincu: Viitorul prim ministru va trebui sa fie "premierul tuturor", sa nu mai "continue razboiul". Nu exclud surprize.Viitorul prim ministru va trebui sa fie "premierul tuturor", fara sa se mai uite in sondaje sau in like-urile de pe Facebook, si sa nu mai "continue razboiul", a declarat miercuri vicepremierul Vasile Dincu, precizand ca nu exclude in viitor "surprize" referitoare la o noua prezenta a sa in guvernul care se va forma dupa alegerile din 11 decembrie. Ministrul Dezvoltarii s-a declarat "un intelectual de stanga" si a specificat ca si participarea in actualul Cabinet a fost "un accident al fiintei sale", intrucat nu s-a gandit niciodata ca va fi ministru, noteazaGandul.

Politic showFoto: Colaj foto

Dragnea: PNL a facut cea mai murdara campanie acum.Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la Realitatea TV, ca exclude un guvern de uniune nationala cu liberalii, sustinand ca PNL a facut o campanie murdara prin care a alimentat ura si divizarea si ca exista riscul ca o eventuala guvernare comuna a PSD cu PNL sa se termine dupa numai cateva luni. Liviu Dragnea a spus ca PSD nu poate guverna decat impreuna cu un partid compatibil, iar acesta este ALDE, si a respins ideea unui guvenr de uniune nationala cu liberalii, informeazaAdevarul.

Traian Basescu crede ca PMP va intra la guvernare.Traian Basescu, presedintele Partidului Miscarea Populara, a afirmat miercuri, la Constanta, intr-un miting electoral, ca nu exclude o colaborare a formatiunii sale intr-o coalitie de guvernare cu PNL, dupa alegerile parlamentare. El i-a sugerat Alinei Gorghiu, liderul PNL, sa nu mai respinga public o astfel de solutie. "Cred ca vom obtine un rezultat bun la Constanta, un rezultat care sa ne permita ca incepand cu data de 12 (decembrie - n.r.) sa intram in discutii cu partidele, ca sa gasim o solutie. Cu cine nu se poate gasi o solutie comuna, si exclud orice participare a noastra la un guvern condus de PSD, sau cu PSD partid majoritar, intr-o coalitie. Exclud orice colaborare cu PSD. Este adevarat si doamna Gorghiu, pe unde poate, striga ca ea nu vrea cu PMP, anuntaDigi24.

Judetul Constanta nu mai are nici un primar independent.Primarii din localitatile cons￯tantene Pestera si Seimeni, Marius Liviu Petre, respectiv Mitica Serban, s-au inscris in PSD. Cei doi au castigat alegerile dupa ce au candidat ca independenti. "Am luat aceasta decizie dupa ce l-am cunoscut pe presedintele CJC, Horia Tutuianu. Mi s-a parut un om aplecat spre nevoile comunitatii si am apreciat faptul ca mi-a oferit tot ajutorul, desi nu eram din acelasi partid. Mi-a placut echipa tanara din care face parte si "mi-am dat seama ca, alaturi de ei, nu mai lupt singur, ci lupt alaturi de cea mai puternica echipa politica si administrativa din judet", a spus Marius Petre. O echipa PSD, condusa de presedintele CJ Constanta, Marius Horia Tutuianu, a vizitat comuna, arataRomania Libera.

Clipul USR cu imagini ciordite din Narnia si Lord of the Rings e tot ce-i mai rau pe lumea asta.E clar pentru toata lumea ca alegerile de anul asta au fost cele mai mizerabile din ultimii ani din punct de vedere al mesajelor transmise. Fie ca vorbim de faptul ca toate partidele au cedat in fata organizatiei homofobe cu legaturi cu Putin, Coalitia pentru Familie, fie ca vorbim de ala c-au bagat toate partidele bani in niste campanii de Facebook absolut penibile. USR, de exemplu, se chinuie sa ne reaminteasca pe zi ce trece ca si ei sunt doar raul cel mai mic prin gafe de comunicare peste gafe de comunicare, precum clipul de mai sus, numit AMNISTIA: Intoarcerea Condamnatilor. Clipul se vrea un fel de balada epica in care Dragnea e prezentat ca revenirea Raului Suprem pe Pamant, potrivitVice.

Elena Udrea despre Mircea Geoana: " Un politician slab si fricos, a fost intotdeauna instrumentul unora sau al altora".Sloganul Elenei Udrea din aceasta campanie continua cu "O femeie cat 10 barbati!" Episodul 8: Mircea Geoana. Descrierea politicianului Geoana din vizorul candidatei la Camera Deputatilor este in nota stiuta deja, foarte critica argumentata cu exemple din evolutia lui. Va redam mesajul integral postat pe pagina personala de Facebook. "Locul opt intre cei care au inspirat sloganul "O femeie cat 10 barbati" ii apartine unui domn despre care se spune ca nu a mai pus geana pe geana din 6 decembrie 2009. Ati ghicit: e Mircea Geoana. Un politician slab si fricos, a fost intotdeauna instrumentul unora sau al altora, scrieEVZ.