Ce a gasit Ciolos in proiectul de buget al lui Dragnea. "La mine unu plus unu fac doi".Premierul Dacian Ciolos a lansat, joi seara, la Realitatea TV, un atac la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, dar si a predecesorului sau, Victor Ponta, el afirmand ca proiectul de buget prezentat de PSD ''merge pe aceeasi linie a minciunilor, exagerarilor si a luatului fetei''. ''Merge pe aceeasi linie a minciunilor, exagerarilor si a luatului fetei electoratului cu cifre impresionante, dar care care nu au sustinere. Nici ei nu au dat foarte multe detalii care sa ne permita sa avem o analiza coerenta a bugetului. Observ ca merg pe cifre nerealiste, pe o crestere economica de 5,5%, fata de 4,8%, cat o sa avem anul acesta, iar Comisia Europeana estimeaza ca vom avea o crestere de 3,9% in Romania. Noi, la Ministerul de Finante, mergem de 4,2-4,3% din PIB. Deci 5,5% este nerealist, noteazaGandul.

Politic showFoto: Colaj foto

Basescu: Ar fi fost o onoare pentru Gorghiu sa o accept ca partener intr-o dezbatere despre tara.Presedintele PMP, Traian Basescu a afirmat, joi, ca ar fi fost o onoare pentru Alina Gorghiu sa fie partenera cu el intr-o dezbatere electorala, comentand astfel refuzul presedintei PNL de a participa la o dezbatere in trei, la care sa participe liderii PNL, PSD si PMP. Traian Basescu a afirmat ca refuzul Alinei Gorghiu arata "tafna" si ca nu a apreciat ca ar fi fost o onoare pentru ea sa fie partener cu el la dezbatere. "Am primit raspuns de la doamna Gorghiu ca "niciodata alianta cu PMP". A fost, dupa parerea mea, un raspuns arogant, specific omului care nu poate aduce in politica decat tafna, nu un raspuns adecvat, arataAdevarul.

Candidata PNL Bucuresti la Senat Hilde Brandl ii cere lui Liviu Dragnea sa se retraga din viata politica.Candidata PNL Bucuresti pentru Senat Hildegard Brandl i-a cerut sefului PSD Liviu Dragnea, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, sa se retraga din politica, intrucat "nu mai este un lider care sa inspire tinerii". Totodata, ea isi motiveaza solicitarea explicand ca a vorbit cu multi tineri despre alegerile parlamentare din 11 decembrie, iar acestia considera ca in fruntea partidelor sau a tarii nu ar trebui sa activeze persoane condamnate, urmarite penal sau care au plagiat. "Diferenta de experienta politica intre dumneavoastra si mine este de circa 23 de ani. Pentru acea parte de lucruri bune facute pentru aceasta tara in cei 23 de ani va felicit si va multumesc, scrieRomania Libera.

Bat la usa Parlamentului cu tot cu dosare penale. EVZ va prezinta tabloul candidatilor cu probleme in justitie, mai putin cunoscuti opiniei publice, care s-au strecurat pe listele partidelor la alegerile parlamentare de duminica Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu este singurul candidat condamnat al partidului. Aflat in cursa pentru un nou mandat de deputat de Arges, social-democratul Catalin Marian Radulescu a fost condamnat definitiv, luni, la 1 an si 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru dare de mita si efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, relateazaEVZ.

C. T. Popescu: Ciolos a preluat "mocirla" de la Liiceanu, a facut-o din servilism. Dacian Ciolos a preluat cuvantul "mocirla" de la Liiceanu si a facut asta "din servilism", din dorinta de a le fi pe plac celor aflati la GDS. "A preluat o vorba a lui Liiceanu, mocirla, si stiti de ce a facut-o? N-am mai auzit explicatia asta. Au fost scenarii ca s-a pregatit ca sa faca audienta, pentru ca apoi sa vina cu o justificare. A facut-o din servilism, din dorinta de a le fi pe plac celor aflati acolo. Ca sa zambeasca iliescian dl Liiceanu, cand l-a auzit spunand ca intra in mocirla si face dus dupa aceea, informeazaDigi24.

Basescu, atac dur la Gorghiu: O aroganta liberala, respingerea alierii cu PMP vine din prostie. Presedintele PMP, Traian Basescu, a lansat miercuri seara un atac la adresa liderului liberalilor, Alina Gorghiu, despre care a spus ca este o ''aroganta'', afirmand ca respingerea unei aliante postelectorale cu PMP de catre presedintele PNL ''vine din prostie''. ''Eu inca am speranta ca electoratul de dreapta va iesi la vot, mai ales pe respingerea pe care dna Gorghiu o face la adresa PMP, care a declarat ca exclude orice alianta cu PSD, respingerea oricarei variante cu cu legata de PMP de catre dna Gorgiu sper sa aduca electoratul Partidului Miscarea Populara la matca lui, adica la la PMP si nu la o aroganta liberala care s-ar numi Gorghiu'', a spus Traian Basescu, in timpul unei emisiuni B1Tv, anuntaGandul.