Desi intilnirea de ieri dintre conducerea PD-L si deputatii partidului anunta o serie de sanctiuni, ca urmare a bilbiielilor de la depunerea motiunii simple pe taxa auto, in final s-a lasat doar cu amenintari.

Conducerea PD-L i-a avertizat ieri pe deputatii partidului ca nu vor mai prinde inca un mandat daca nu vor fi mai activi in Parlament. Intilnirea dintre conducerea partidului si deputati a fost convocata ieri la sediul central din Aleea Modrogan in urma esecului initial al depunerii motiunii simple pe tema taxei de prima inmatriculare. „Conducerea partidului si-a exprimat nemultumirea fata de modul in care a fost gestionata depunerea motiunii simple la Camera Deputatilor.

A fost un incident pe care l-am trecut, dar sper ca nu se va mai repeta. Nu ne-am intilnit astazi aici ca sa taiem capete sau sa dam sanctiuni politice. Le-am adresat un avertisment in legatura cu modul in care a fost gestionata depunerea motiunii simple“, a declarat liderul PD-L, Emil Boc (foto), la finalul intilnirii.

Cu o saptamina in urma, la intilnirea cu toti parlamentarii de la Poiana Brasov, conducerea partidului a hotarit ca motiunea simpla sa fie depusa luni, 4 februarie. Luni dimineata, Emil Boc a si anuntat depunerea motiunii. Aceasta nu a putut fi depusa insa decit citeva zile mai tirziu pentru ca nu au fost strinse destule semnaturi din cauza absentei a mai bine de 20 de deputati.

Cotidianul