Intre liderii PSD persista neincrederea. Ieri a fost repornita instalatia de bruiere a semnalului in retelele GSM. Saptamana trecuta li s-a spus sa lase telefoanele pe o masuta la intrare. Ieri insa, liderii PSD au putut intra cu telefoanele la sedinta cu Mircea Geoana, dar nu le-au putut folosi: „Telefon aflat in afara ariei de acoperire“.

La sediul de pe Bulevardul Kiseleff, ieri, intre orele 10.00 si 12.00, n-au functionat telefoanele mobile, surse din conducerea partidului vorbind despre repornirea instalatiei de bruiere montate inca de pe vremea cind partidul si Guvernul erau conduse de Adrian Nastase.

„E o aparatura care era deja montata, dar care n-a mai fost pornita de mult. Cineva si-a reamintit de ea si azi (ieri - n.r.) a fost pusa din nou in functiune“, ne-a spus o sursa din conducerea PSD.

Potrivit declaratiilor vicepresedintelui PSD Ion Stan, care n-a putut observa lipsa semnalului, telefonul sau fiind lasat in masina, unii lideri ai partidului au putut folosi, totusi, celularele pe parcursul sedintei. „Din cite imi amintesc eu, Victor Ponta si Viorel Hrebenciuc au iesit din sala pentru a vorbi la telefon“, sustine Ion Stan.

La iesirea din sedinta, vicepresedintele Ilie Sirbu declara ca telefonul sau functioneaza. „Nu stiu daca telefonul meu are ceva special, dar a mers. O fi fost bruiaj, dar eu n-am remarcat.“

Cotidianul