Liderul organizatiei judetene Constanta a Partidului Social Democrat Constanta, Radu Mazare, sustine ca existenta la varful PSD a doi lideri precum Mircea Geoana si Adrian Nastase va genera in permanenta scandal in interiorul conducerii acestei formatiuni politice.

Radu Mazare a precizat duminica, intr-o conferinta de presa, ca acesta este singurul motiv pentru care el nu l-a votat pe Adrian Nastase pentru sefia Consiliului National al PSD, fiecare social-democrat constantean votand insa dupa cum "l-a taiat capul", intrucat nu a existat o "directiva" in acest sens.

"Nastase are un discurs impotriva lui Basescu de lider de opozitie, discurs care prinde si pentru care il apreciez. Cred ca, prin existenta a doi lideri la varful PSD, inainte de alegeri, va incepe scandalul. Existand doi lideri puternici care sa conduca, pana la urma trebuie sa ramana unul singur, iar care va fi acela ramane de vazut la consiliu sau congres, iar pana atunci in frunte trebuia sa ramana un singur lider", a afirmat Radu Mazare.

Integral in Adevarul.