"De ziua ta, iubito / in dar de as putea / Ti-as da si ani din viata mea / daca as putea / Si pot, si pot / Sau inca mai pot". Asta a cintat vineri seara Mircea Geoana, la balul organizat de PSD pentru femeile din partid.

Liderii PSD s-au impartit vineri seara intre doua petreceri: cea de la Capsa, organizata de Serban Mihailescu pentru ziua sa de nastere si cea de la Palatul Parlamentului, organizata de PSD pentru ziua de 8 martie. Mircea Geoana si Adrian Nastase au venit mai intai la bal, spre deosebire de Viorel Hrebenciuc si Liviu Dragnea care au fost la Capsa, s-au dus la bal si au revenit la Capsa. Hrebenciuc a fost, ca de obicei, maestrul de ceremonii, chiar si-n absenta. Asistentele sale, Silvia si Ileana, s-au ocupat de organizarea balului in cele mai mici amanunte, chiar si de "semnalul pentru Geoana". Adica de startul piesei "We are the Champions" in momentul aparitiei presedintelui PSD. Intimplator sau nu, Nastase a aparut in acelasi timp cu Geoana.

Nastase a intrat in sala si a pupat femeile pe partea dreapta a covorului rosu, cu toate camerele de televiziune atintite asupra sa. Geoana a pupat pe partea stinga, urmarit doar de camera de la televiziunea publica, condusa de fostul sau consilier politic, Alexandru Sassu. Ambii au impartit flori celor aproximativ 400 de pesediste din sala. Nastase a avut fericirea s-o intilneasca pe fosta lui sefa de la organizatia de baza nr. 1, Vasilichia Deheleanu, care l-a strins in brate plingind: "Nu credeam ca o sa va mai intoarceti. Va iubesc!". Apoi, Geoana a urcat la tribuna si a socat audienta cu un discurs cu tenta sexuala. Presedintele PSD, care a venit neinsotit de Mihaela, a tinut sa informeze femeile social-democrate ca lui ii plac brunetele si ca "lase blondele sa fie apanajul altora". In sala, era si "amazoana" bruneta Magda Bistriceanu, imaginea partidului.

Integral in Cotidianul