Cristian Diaconescu, haituit de gratargii, a promis ca va scrie un articol despre „conceptualizarea micului la romani“

In tara PSD s-a luptat cu gulasul UDMR si micii portocalii

Cristian Diaconescu s-a ferit ieri de mici ca dracu de tamaie. „Eu mananc cand mi-e mie foame, nu cand i-e presei foame“. Iar presa l-a haituit ieri prin tot Parcul Izvor: camerele de televiziune au asteptat flamande sa-l prinda pe candidat cu micul in gura.

Diaconescu a facut slalom printre mesele intinse, a dat mana cu domni, a pupat mana la doamne, a dat autografe, a tinut un discurs mic. A evitat capcana unui gratargiu care l-a ademenit cu irezistibilul sau cantec de sirena: „Domnu’ Cristi, hai sa-ti dau un mic si‑o sticla de bere...“ N-a primit micul si sticla, alegand, in schimb, sticla pe care o cunoaste: cea a televizorului. La Realitatea TV, care-si incropise un studio in fum de gratare, candidatul - exasperat probabil de testul micului - a abordat frontal chestiunea arzatoare a zilei, promitand ca va scrie un articol despre „conceptualizarea micului la romani“.

Vanghelie nu digera hamburgerul

Mircea Geoana, pe scena: „Au fost discutii in presa daca de 1 Mai trebuie sa avem gratare cu mici sau hamburgeri cu Coca-Cola. Eu va spun ca partidul acesta este partidul celor multi, in care sunt si cei care vor hamburgeri sau crenvursti, si cei care vor micii nostri“.

Integral in Gandul