E la moda sa-ti faci blog. Mai ales daca vrei sa candidezi la vreo primarie si mai ai in spate ditamai partidul. Asa s-o fi gandit si europarlamentarul PD-L Sebastian Bodu, care tinteste postul de edil la sectorul 5. Si pentru ca electoratul trebuie sa afle cat mai multe despre viata, pasiunilor si impresiile despre lume ale celui pe care il voteaza, Bodu si-a pus cateva poze, de turist, prin tara si prin Europa. Concluzia care se desprinde usor din imaginea alaturata e simpla: omului ii place inghetata.

Sorin Oprescu nu mai are blog. A fost dezactivat. De altfel, Oprescu n-a avut niciodata un blog, autorul blogului sorinoprescu.blogspot. com fiind de fapt un personaj misterios care sta in spatele adresei de internet www.andaa.ro. Probabil ca Oprescu a aflat cine este totusi andaa.ro, autointitulata „curva blogosferei“, blogul ei fiind interzis minorilor.

Ce nu ar face candidatii pentru un pumn de voturi in plus? Unul precum Codrin Stefanescu, candidatul PC la Primaria Capitalei, ar pupa si catelusii daca asta ar face diferenta. Nu este de ajuns insa doar sa infiezi un maidanez si sa-l numesti dupa numele orasului care vrei sa te aleaga, sau doar sa promovezi o lege pentru protectia acestor animale, fara sa gasesti si solutii de institutionalizare a lor. Asta pentru ca nu te voteaza maidanezii.

Integral in Cotidianul.