Fostul presedinte Ion Iliescu, suporter al lui Sorin Oprescu in competitia pentru Primaria Capitalei, l-a ignorat ieri, intr-un discurs de 80 de minute, pe candidatul PSD Cristian Diaconescu, la prima actiune electorala comuna.

Ion Iliescu i-a dat ieri o mana de ajutor in campanie lui Cristian Diaconescu si s-a afisat pentru prima data alaturi de el, dupa doua saptamani de la debutul campaniei electorale la o actiune electorala: o intalnire cu circa 50 de profesori din sectorul 6.

Aici, Iliescu a reusit o performanta rara: a vorbit timp de o ora si 20 de minute, ignorandu-l total pe cel care in declarat iile sale il numeste „candidatul oficial al PSD“, pentru a-l deosebi de „Sorin Oprescu, al doilea candidat al PSD care si-a proclamat independenta“.

De la blog la consumul de energie al SUA

Fostul sef de stat nu i-a pronuntat nici macar o data numele lui Cristian Diaconescu, nu s-a referit deloc la proiectele candidatului la Primaria Capitalei. Presedintele de onoare al PSD a avut in schimb un discurs-fluviu despre orice: despre „polarizarea sociala“, „incalzirea globala“, „consumul de energie al SUA“.

Integral in Evenimentul Zilei