Liderii social-democrati se cearta pe mersul prost al campaniei, incercand sa isi paseze raspunderea pentru eventualul esec. In acest timp, Ion Iliescu va pleca din tara in ultima saptamana de campanie electorala, pentru a evita sa se afiseze alaturi de Diaconescu, sustin surse din PSD.

Reprosuri de ambele parti

Mircea Geoana, presedintele PSD, Miron Mitrea, coordonatorul campaniei electorale, si Cristian Diaconescu s-au intalnit ieri la sediul de campanie, dupa ce mai multi lideri de filiale s-au declarat nemultumiti de prestatia echipei de campanie. Echipa de campanie a lui Diaconescu i-ar fi reprosat lui Mitrea intarzierile in producerea materialelor promotionale, tergiversarea aprobarilor date pentru printarea si inregistrarea unor afise si clipuri promotionale.

Mitrea s-a aratat nemultumit de atitudinea lui Diaconescu in campanie, apreciind ca da dovada de lipsa de combativitate, refuza unele evenimente electorale, programate de echipa nationala de campanie, si nu adopta un ton mai radical in discursurile sale.

Evenimentul Zilei