Sorin Oprescu il acuza pe Miron Mitrea ca a negociat cu Blaga voturile PSD, iar Vanghelie denunta un complot al lui Mitrea pentru demiterea sa si anunta sprijinul sau pentru Doctor.

Vanghelie intoarce macazul: il sustine pe Oprescu ca sa il sape pe Mitrea

10 Iun 2008Vanghelie intoarce macazul: il sustine pe Oprescu ca sa il sape pe Mitrea

Sorin Oprescu a declansat ieri un razboi pe viata si pe moarte in PSD, intre Marian Vanghelie si Miron Mitrea. Oprescu a declarat, intr-o conferinta de presa, ca Vasile Blaga si seful de campanie al PSD, Miron Mitrea, s-au intalnit in urma cu doua zile la un restaurant si au negociat impartirea sectoarelor Capitalei intre PD-L si PSD.

Candidatul independent a adaugat ca „unii“ i-au spus ca „s-a negociat capul lui Oprescu“ si infrangerea sa, Mitrea punand pe masa 150.000 de voturi obtinute de PSD in primul tur al alegerilor.

Acuzat direct, Miron Mitrea a declarat, citat de MEDIAFAX, ca nu avea cum sa se intalneasca cu Vasile Blaga, asa cum a sustinut Sorin Oprescu, intrucat se afla de sambata intr-un spital din München.

„Fiind de sambata la München, este limpede ca nu aveam cum sa ma intalnesc cu Blaga acum doua zile. Nu m-am intalnit cu Blaga, sau cu Oprescu, sau cu alti contracandidati PSD din Bucuresti de mai bine de doua luni si jumatate.

In plus, cu Blaga nu cred ca am fost vreodata in vreun restaurant, iar cu Oprescu este posibil sa fi fost acum multi ani, cand se mai intalnea conducerea PSD“, a explicat Mitrea. Si Vasile Blaga a dezmintit intalnirea, acuzand „disperarea“ lui Oprescu. „Ii cer domnului Oprescu sa aduca orice dovada sau martor ca m-as fi intalnit macar cu domnul Mitrea“, a spus Blaga.

Cotidianul