Catalin Avramescu nu vrea sa fie coleg de partid cu Dumitru Dragomir, despre care zice ca este „una dintre cele mai nefaste prezente de pe scena publica". „Mitica de la Liga" spune ca Avramescu este un frustrat

Consilierul lui Traian Basescu se arata dezgustat de „performantele sulfuroase" ale lui Mitica Dragomir. Fostul PRM-ist a fost invitat in PDL de Gheorghe Stefan „Pinalti".

Abia intrat in cursa electorala pentru PDL, Catalin Avramescu, consilierul presedintelui Basescu, ameninta cu retragerea daca printre candidatii democrat-liberalilor va fi si Dumitru Dragomir.

Avramescu a spus ca nu stie cine dintre pedelisti i-ar fi facut oferta lui Dumitru Dragomir, dar, „in masura in care a existat cineva, acele persoane sunt lipsite de busola morala, daca ele exista".

„In cazul domnului Dragomir, avem de-a face cu una dintre cele mai nefaste prezente de pe scena publica. Prin prezenta lui in PDL, s-ar depasi o limita a infamiei", a mai spus Avramescu, adaugand ca doreste

sa se delimiteze „cu orice pret" de „performantele sulfuroase" ale lui Dumitru Dragomir.

Seful cancelariei prezidentiale a afirmat ca el s-a alaturat PDL din dorinta de a contribui la innoirea clasei politice, „dar aceasta innoire nu se poate face cu oameni care nu au nimic de-a face cu politica civilizata".

Alaturi de „Pinalti"

Cel care i-a propus lui Dumitru Dragomir sa candideze din partea democrat-liberalilor a fost primarul din Piatra Neamt, Gheor­ghe Stefan. „Pinalti" este presedintele PDL Neamt, iar la alegerile locale a fost unul dintre „campionii" PDL, obtinand un scor foarte bun in judet si aducand PDL postul de primar al municipiului Piatra Neamt si pe cel de presedinte al Consiliului Judetean Neamt.

Integral in Adevarul