Tinerii pedelisti din Constanta au ramas suparati pe partid si dupa numirea unui nou sef interimar in filiala. Dupa ce au respectat conditia impusa de la Centru sa nu mai faca valva pana la rezolvarea statutara a conflictului intern, juniorii s-au regrupat intr-o iesire publica - arma cea mai eficienta in fata seniorilor disciplinati de la Bucuresti, care nu mai vor scandaluri.

„Elena Udrea este cea care in continuare face si desface in organizatia de la Constanta. A recunoscut ca numirea lui Ion Popescu a fost o gafa, dar tot ea l-a numit pe Mircea Banias noul presedinte al organizatiei, dupa un sfat de taina cu deputatul Laurentiu Mironescu. Daca tot se vorbea de mazaristi, intrebati-l pe Banias cum a stat in genunchi la Mazare sa ii dea autorizatie de constructie pentru casa. Casa de 1 milion euro, realizata in doi ani de lucrat gestionar la stat, adica director general la Administratia Porturilor Constanta. Vedeti ce firma i-a construit casa si vedeti daca nu este aceeasi cu firma care avea mentenanta si construia digurile din port!”, a declarat ieri Mihai Bobe, liderul informal al PDL.

Cu lectiile facute, Bobe a mai afirmat ca democratii incep sa nu mai conteze in PDL, din cauza unor nou-veniti care nu sunt dedicati decat propriei cauze. Principala tinta a fost tot noul sef al filialei, pe care tineretul exclus din partid l-a numit un „santajabil al carui CV incape intr-o singura propozitie”.

Integral in Gandul.