Celebrul cascador Szobi Cseh, partenerul lui Florin Piersic din filmele cu Margelatu din anii ‘80, intra în politica. Szobi Cseh, cel care s-a facut remarcat prin cascadoriile facute în rolul lui “Buza de Iepure”, se afla printre numele vehiculate în PD-L pentru un mandat de deputat de Bucuresti, la alegerile din toamna. Alte personaje care-si fac loc printre democrat-liberali este liderul sindical Catalin Croitoru, precum si omul de afaceri Silviu Prigoana.

La Bucuresti vor mai candida, printre altii, Vasile Blaga si Silvian Ionescu pentru Senat, iar în colegiile uninominale de la Camera, Anca Boagiu, Elena Udrea, Sulfina Barbu, Anca Constantinescu. Fostul ministru al educatiei Mihail Hardau, fostul deputat PUNR, Mircea Miclaus sau fostul peremist Petru Calian sunt printre propunerile organizatiei de Cluj.

Listele pentru colegiile uninominale sunt departe de a fi însa finalizate. Dupa Colegiul Director al PD-L de ieri, liderul partidului Emil Boc a anuntat ca doar 27 de organizatii judetene au depus pâna acum liste complete de candidaturi pentru alegerile uninominale din toamna. El a mai precizat ca cel târziu la 1 octombrie a.c., toate organizatiile vor avea listele gata, urmând ca pe 7 octombrie conducerea democrat-liberala sa valideze dosarele tuturor candidatilor.

Gardianul