Banul dicteaza la alegerile astea! Nu este sloganul de campanie al PNG, ci un citat din finul lui Gigi Becali, Viorel Tudorache, seful de campanie al partidului.

Partidul lui Becali a pus la cale o „strategie secreta“ prin care sa profite de uninominal pentru a intra in Parlament. Sistemul de vot uninominal spune ca un partid devine parlamentar daca obtine 5% din voturi la nivel national sau daca obtine 6 mandate de deputat si 3 de senator. Or, in aceste conditii, Gigi Becali isi va concentra eforturile in campanie pe 9 colegii uninominale, „secretul“ strategiei constand in cantitatea impresionanta de bani care va fi revarsata asupra alegatorilor din aceste colegii.

Becali este deja cunoscut pentru faptul ca arunca cu teancuri de euro in electorat, dar pentru ca PNG sa aiba 9 parlamentari, efortul financiar va fi mai mare decat cel care a fost necesar pentru rebransarea la reteaua de curent electric a locuitorilor din Zabrauti.

Intrebat la cat estimeaza bugetul partidului pentru alegerile din noiembrie, seful de campanie al PNG, Viorel Tudorache, a declarat pentru Cotidianul: „Poate sa fie si 10 milioane, poate sa fie si 30 de milioane! Nu va spun cat e, oricum!“. Tudorache, care el insusi candideaza pentru Camera Deputatilor in Colegiul 8 din sectorul 2, in Bucuresti, gestioneaza de un an cheltuieli masive facute pentru stimularea electoratului din Capitala.

Cotidianul