Emil Boc a fost lovit si el de criza: premierul a ramas fara “trandafirasi si crizantemute” pe birou."Nu recomand nici unei firme sa lucreze cu Secretariatul General al Guvernului. Noua ne-au executat scrisoarea de garantie bancara", a marturisit un reprezentant al unei companii castigatoare de licitatie. In fiecare zi de luni, un buchet proaspat de "trandafirasi si crizantemute" il intampina pe premierul Emil Boc in Cabinetul sau din Palatul Victoriei. Criza insa i-a rapit sefului Guvernului aceasta mica bucurie, scrie Gandul.

In Piata Romana trecatorii imbracati in violet au fost legitimati fara motiv. In chiar Vinerea Mare, Politia si Jandarmeria (cu o zi inainte de aniversarea a 160 de ani de existenta) si-au dat in petec si au legitimat cetateni “suspectati” de a fi participanti la o manifestare anti-Basescu. In centrul Bucurestiului au fost mobilizate efective de politisti si jandarmi la un „flash-mob” pasnic al bloggerilor. Este foarte greu de catalogat daca cele ce s-au intamplat vineri seara in zona Pietei Romane din Bucuresti sunt de ras sau de plans. La o analiza atenta, pot fi luate in calcul ambele variante. Ce s-a intamplat de fapt. Alertati de anuntatul protest al bloggerilor “No Basescu Day” care urma sa se desfasoare in fata Teatrului National si la care participantii trebuiau sa poarte haine sau alte accesorii violet, politistii si jandarmii dislocati la unul dintre punctele de intalnire ale bloggerilor (cel din Piata Romana), s-au apucat sa legitimeze tot ce “misca” si era imbracat in violet, informeaza Cotidianul.

De ce aduce Gheorghe Flutur lumina de la Ierusalim. Vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur merge si acest an la Ierusalim ca sa aduca in Romania lumina de la Biserica Sfantului Mormant. Din cauza ca anul trecut multa lume s-a intrebat contrariata „cine este Gheorghe Flutur ca sa i se acorde aceasta misiune importanta pentru credinciosi?", pentru Pastele din 2010 Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor a hotarat sa-l delege oficial pe Gheorghe Flutur pentru drumul la Ierusalim, noteaza Romania Libera.

In editorialul "Elena B. iși face loverboy-ul diplomat", Mircea Marian scrie: "Pentru ca bogatul iubit al Elenei Basescu se plictisea, singurel, la Paris, statul roman, prin Adriean Videanu i-a gasit o ocupatie: secretar economic III la Ambasada Romaniei in Franta. Ministerul Economiei a organizat un concurs (oare cine a stiut de el?), la care s-a prezentat doar Bogdan Ionescu, a.k.a. „Syda”, si pe care l-a castigat fara emotii. Pentru cei care nu citesc reviste mondene, sa conspectam biografia tanarului diplomat, asa cum apare ea in presa mondena. In primul rand, Bogdan „Syda” Ionescu este fiul tatalui sau - Gheorghe „Bebe” Ionescu, fost director al FPS si partenerul de table al lui Adriean Videanu, in vacantele pe care cei doi le petrec, impreuna, la Cannes". Integral in EvZ.ro