Marii invinsi au vrut sa mearga la Eurovision cu o piesa in limba tiganeasca: "Cu 2.000 de euro am fi castigat" Dezamagire mare, pana la lacrimi, pentru trupa Electric Fence, revelatia selectiei nationale pentru Eurovision, dupa terminarea concursului. Desi au obtinut cele mai multe puncte din partea juriului, tinerii au ratat calificarea, fiind pe locul al patrulea la preferintele publicului. Marea surpriza a selectiei nationale pentru Eurovision a fost trupa Electric Fence, a carei piesa, "Sun-ta", in limba tiganeasca, a captat atentia juriului, obtinand cele mai multe puncte. Desi s-au bucurat enorm in timpul jurizarii, au plecat plangand de la TVR, dezamagiti de rezultatul final. "Am facut piesa in limba tiganeasca pentru a lua juriul la misto..."

carul 1Foto: Cancan

Film de senzatie! Uite cum i-au cantat Ionita din Clejani si lautarii lui Johnny Deep - El si iubita lui dansau ca nebunii pe tiganeasca Ionita de la Clejani nu doar ca l-a cunoscut pe actorul american, ci a avut onoarea de a-i canta atat pe platourile de filmare, dar si dupa terminarea scenelor pe care le aveau de jucat impreuna. Ionita si Taraful Haiducilor din Clejani (Taraf de Haidouks) au cantat pentru actorul Johnny Depp si s-au distrat nopti la rand, in timpul filmarilor la "The Man Who Cried" ("Omul care a plans"). Iubita lui Johnny Depp, interpretata de actrita Cristina Ricci, vine insotita de el intr-o carciuma din Paris. Aici este invitata la dans de un tigan si se dezlantuie pe una dintre melodiile cantate de Taraful Haiducilor din Clejani.

Imagini infioratoare de la "Romanii au talent"! Un concurent si doua persoane din public au dat fiori telespectatorilor - Cameramanul ar trebui sanctionat pentru aceste cadre Romanii au talent, dar nu prea au dinti! Un tanar care a vrut sa demonstreze cat de talentat este la cantat nu a reusit sa iasa in evidenta decat prin faptul ca avea dantura foarte stricata. Moment "speculat" la maximum de cameraman care a tinut sa le arate telespectatorilor defectele baiatului in timp ce fiica lor concerta pe scena si se descurca destul de bine, chiar daca si ea avea o problema cu dintii de lapte, normala la varsa ei, parintii o incurajau frenetic din public. Atat mama cat si tatal fetei erau vizibil bucurosi de modul cum s-a descurcat copilul lor.

Alice Iotta a inceput sa lucreze in domeniul bancar de la 18 ani! Afla de ce a renuntat la cariera si de ce si-a schimbat total viata! Sora Simonei Sensual poate fi considerata una dintre cele mai senzuale mamici din Romania, dupa ce a pozat de mai multe ori in revistele pentru barbati. Alice Iotta are un baietel in varsta de 5 ani si se considera o femeie implinita. "Am 30 de ani si ma consider o femeie implinita. Am luptat mereu si am invins... iar viata mi-a oferit de cele mai multe ori ceea ce eu nici macar nu indrazneam sa cer. Am o familie fericita, sunt casatorita cu barbatul pe care il ador, am facut un copil din cea mai mare iubire si am cea mai minunata mama, un inger protector", a marturisit Alice pentru site-ul bucatarescu.ro.

Clarvazatoarea vedetelor de la Hollywood face economii la cazare cand vine in Romania! Carmen Harra sta gratis in vila milionarului Cornel Tabacaru Carmen Harra a revenit dupa doi ani din America, dar a ales sa nu se cazeze la hotel, ci in vila din Pipera a unui vechi prieten, omul de afaceri Cornel Tabacaru, la randul lui stabilit peste Ocean. Acesta le-a pus la dispozitie clarvazatoarei si fiicei ei, Alexandra, nu doar casa din Romania, ci si o masina cu sofer la scara, pentru a-i face placuta sederea in tara. Plecata de multi ani din Romania, Carmen Harra a devenit cunoscuta in Statele Unite printre vedetele de la Hollywood pentru abilitatile ei de a prezice viitorul. Clarvazatoarea a revenit acasa, dupa doi ani, alaturi de fiica ei mai mica, Alexandra, pe care incearca sa o invete tot ce stie.

VIDEO Taurette "Sa moara mama!" l-a distrus pe Bendeac! Au alergat cu masina dupa un hot pana ce actorul a vomitat! Campionul national de raliu Vali Porcisteanu, alias "Taurette", l-a avut drept copilot pe actorul Mihai Bendeac. Cei doi au vrut sa ajute o femeie care le-a spus ca un hot i-a furat geanta, asa ca s-au urcat imediat in masina si au pornit in urmarire. Numai ca Mihai Bendeac nu a facut fata acestei provocari. Din cauza vitezei excesive, i s-a facut rau in masina. "Taurette, mi-e rau! Aoleo, mor! Stai usor, ca mi-e rau! Aici mor! Gata, am murit! Bai, Taurette, tu nu intelegi ca am murit? Sa moara mama, Taurette! Aoleo!", striga speriat personajul interpretat de Mihai Bendeac in scheciul prezentat in aceasta seara in emisiunea "In puii mei". Imediat ce s-a dat jos din masina, personajul lui Bendeac, Laurian, a vomitat in fata unui reporter.